Foto: Adrià Petidier (Fecapa)


Bon resultat de l’equip de Xou Júnior de la secció del patinatge artístic del Cerdanyola
Club d’Hoquei al Campionat de Catalunya, els dies 4 i 5 de març. El conjunt dirigit per Gemma ÁlvarezNoelia Padilla va tancar el seu debut al campionat català en la vuitena posició amb 12.82 punts. 

El club i l’equip tècnic valoren molt positivament aquest resultat, que significa que el conjunt ha arrencat amb força la seva experiència competitiva en una competició amb un nivell molt alt. Malauradament, enguany no es classifiquen tants equips per disputar el Campionat d’Espanya com en temporades anteriors, i el Cerdanyola CH haurà d’esperar per fer aquest salt.

L’equip Xou Júnior va defensar la coreografia Atypical, un número emotiu i ple de sensibilitat que tracta la realitat de les persones amb autisme. «L’equip va fer una bona coreografia i van estar molt correctes quant a formacions i línies. Estem molt satisfetes amb la feina feta i amb l’evolució d’aquest equip», destaca l’entrenadora Gemma Álvarez.

Tot i això, l’equip Xou Júnior disputarà el 2n Trofeu Show Dunas de Liencres a Cantàbria, el pròxim 6 de maig.

Categorías: Patinatge

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica.

View more
Accepto
Declino