La Flama Verda fa 10 anys!

Avui divendres 10 de març del 2017, fa 10 anys que un grup de nois i noies joves van decidir organitzar-se per donar la nota de color i animació a Can Xarau, durant els partits del primer equip d’hoquei.
L’afició del Cerdanyola Club Hoquei sempre ha estat molt apassionada, però es portaven uns anys que l’ambient de Can Xarau no era aquella olla a pressió temible pels rivals. Aquest jovent va emprendre la iniciativa de canviar d’escenari. Van posar fil a l’agulla i amb càntics i ritme de bombo, van donar un altre caire a l’ambient dels partits.

Durant 10 anys, hem viscut moments molt dolços, com l’ascens a l’OK lliga del primer equip masculí, la Copa de la Lliga Catalana de Maçanet de la Selva o l’equip femení llegendari que va aconseguir la Copa de la Reina i l’OK lliga, entre tants altres trofeus i el més recent equip femení que ha aconseguit fites com el retorn a l’OK lliga i una Copa de la Generalitat. Però també s’han viscut moments molt amargs, com el descens a Nacional Espanyola a Vilanova, la renúncia a la Nacional Espanyola de l’equip masculí, el dramàtic descens de l’equip femení a l’última jornada…

Malgrat tot, ells estan sempre al peu del canó, a les verdes i a les madures. Mai deixen d’animar, mai deixen de desfermar la passió pels colors. Es fan sentir en qualsevol pavelló que els nostres equips tenen partit.


La Flama Verda, com tot en aquesta vida, han tingut alts i baixos, però han arribat al desè aniversari amb molta empenta i ganes d’animar als nostres jugadors i jugadores perquè guanyin els partits.
En nom del Cerdanyola Club Hoquei volem donar l’enhorabona per aquests 10 anys d’animació del nostre club. Sou un orgull d’afició i esperem compartir moltes alegries junts. Us ho mereixeu. És per això que cal treballar de valent per retornar el prestigi del club que sempre havíem tingut.

Per molts anys i molts càntics més, FLAMA VERDA!