Jr. 16: Sferic de Terrassa 5 – Maheco Cerdanyola CH Femení 1

Sever correctiu…

El Maheco Cerdanyola CH Femení encaixava un dur revés contra l’Sferic de Terrassa, un equip de la part baixa. El 5 a 1, endossat per les terrassenques, és un resultat que convida a la reflexió.

Maheco Cerdanyola CH: 10-Ivet Soler, 3-Laia Ruiz, 5-Yolanda Font, 6-Mònica Piosa, 7-Daniela Guerrero -cinc inicial- 1-Mireia Cabistany, 2-Laia Archs, 8-Raquel Torra, 9-Sílvia Montoro. Ent. José Emilio Borregan.

Sferic de Terrassa: 1-Elisabeth Soler, 6-Sílvia Ferrer, 7-Judith Milla, 8-Marta Monpart, 9-Leticia Corrales -cinc inicial- 10-Noelia de la Peña, 3-Reggina Flix, 19-Anna Fontdegloria. Ent. Francesc Xavier Gimeno.

Una primera meitat molt dolenta seria la condemna d’un partit en que només es va fer por durant els tres primers minuts. En aquests instants Mònica Piosa enviava una bola al pal. Els engranatges en atac no van acabar d’encaixar mai. Les individualitats i els llançaments llunyans eren els recursos que permetien arribar a porteria, però sense crear un gran perill.

L’Sferic s’anava creixent conforme passava el temps i, en el minut 6, Judith Milla obria el marcador per les egarenques. L’1 a 0 va servir per crear certa ansietat a l’equip verd i blanc que no trobava la manera d’arribar amb claredat a porteria. Tots els llançaments anaven a parar a Elisabeth Soler, la portera local. L’Sferic, en canvi, s’hi acostava amb més perill. La bona actuació d’Ivet Soler i els pals van evitar mals majors.

El resultat d’1 a 0, era el millor que podia passar a l’hora de finalitzar el primer temps, però una inoportuna protesta de Mònica Piosa, a falta de 20 segons, era castigada amb la blava i la corresponent falta directa en contra. Leticia Corrales no va perdonar i al descans es marxava amb un 2-0 i amb preocupació pel que s’estava veient.

Als inicis del segon temps, les verd i blanques van sortir una mica més entonades, buscant apel·lar a l’èpica que ens tenen acostumats, però l’Sferic es va saber defensar molt bé i les boles s’estavellaven una i altra vegada a la defensa local.

Tot es va torçar encara més quan, al minut 30, el Cerdanyola cometia la desena falta. Leticia Corrales tornava a transformar la falta directa, col·locant el 3-0. Al Cerdanyola li faltava guspira, els atacs eren molt estèrils. El gol de l’honor el faria Daniela Guerrero de falta directa acumulativa, al minut 31.

Aquest gol no va servir per esperonar al Cerdanyola que veia com uns instants més tard, Leticia Corrales aconseguia el 4-1, recollint la segona opció d’un llançament de penal que Mireia Cabistany havia aturat perfectament. Quedava poc marge de temps per la reacció i l’avantatge egarenca era massa.

Mireia Cabistany aturava una falta directa acumulativa de segon cicle, al minut 37, a Marta Monpart.

Però la maneta que donaria la bufetada definitiva seria a falta de 50 segons. Un teva meva entre Sílvia Ferrer i Judith Milla, serviria perquè aquesta última marquès el 5 a 1 a plaer.

Daniela Guerro va tenir l’opció de maquillar el resultat, a falta de 20 segons, de llançament de penal, que l’àrbitre va fer repetir. Però no va poder fer el segon llançament perquè esgotaria el temps.

Deixa un comentari