Gemma Àlvarez, nova coordinadora de la secció de patinatge artístic

 

Gemma Àlvarez Costa és la nova coordinadora de la secció de patinatge artístic del Cerdanyola Club d’Hoquei. Així, Àlvarez substitueix Ester Fornells, qui ha decidit tancar la seva etapa al club després d’anys dedicats a la secció.

El Cerdanyola CH vol reconèixer i agrair la tasca feta per Fornells i la seva dedicació al club, i vol desitjar-li molta sort en els seus projectes futurs.

Gemma Àlvarez, experiència i compromís

Al capdavant de la secció s’hi posa una cerdanyolenca amb àmplia experiència com a patinadora i entrenadora. Gemma Àlvarez arriba procedent del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola, on des de 2018 s’ocupava de la direcció esportiva. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i especialitzada en gestió i en alt rendiment, Àlvarez suma divuit anys d’experiència com a entrenadora de patinatge en diferents categories i en clubs com el CPA Cerdanyola , el CPA Ripollet, el CP Piera, el CP Congrés i el CP Igualada. També destaca el seu pas per la Selecció Espanyola de Patinatge Artístic com a preparadora física i la seva experiència com a patinadora federada competint a nivell internacional amb el Grup Xou del CPA Ripollet.

La nova coordinadora arriba amb l’objectiu de potenciar i fer créixer la secció. Alhora, Gemma Àlvarez destaca que vol fer que els patinadors i patinadores se sentin motivades i amb objectius, independentment dels resultats: «Vull que entenguin la competició com a part del joc. Part de l’entrenament és competir i vull que notin com van evolucionant, independentment dels resultats«. La cerdanyolenca creu en el potencial d’aquest esport i posa el focus en les emocions que desperta: «La competició té coses molt bones, com les emocions que desperta en els patinadors i en el públic, i també els vincles que es creen entre els esportistes».