Els punts es queden a Vic en el partit ajornat de Nacional Catalana (1-0)

 

Un instant del partit a la pista del CP Vic. FOTO: Mónica García

El primer equip masculí no va poder sumar punts a la pista del CP Vic en la penúltima jornada de Nacional Catalana-Ok Liga Bronce. El Cerdanyola tornava a la competició el 15 d’abril just després de cumplir la quarantena per un cas de Covid-19. 

El Sarda no es va mostrar còmode a la pista vigatana mentre els locals marcaven bé la defensa i aguantaven la possessió de la bola. La falta d’encert va marcar un partit on el Cerdanyola CH va aconseguir fer malgrat les baixes d’Ignasi López per sanció i Ot Planes per malaltia.

L’empat a 0-0 es va mantenir fins a les acaballes del partit, quan Arnau Parcerisas va fer l’únic gol del partit que donava la victòria al CP Vic. Amb aquest resultat i pensant en la classificació pel Play Off, el Cerdanyola CH està obligat a guanyar davant el GEiEG mentre espera que el CE Noia perdi el seu partit i EL CH Olot no guanyi. 

Durant el partit, Kilian Torrico va rebre un cop de bola al nas i no va poder finalitzar el partit. El jugador ja ha passat les revisions pertinents i es troba bé i recuperant-se.