El Prebenjamí A es proclama sots campió de Catalunya

El prebenjamí A del Cerdanyola Club d’Hoquei sots campió de Catalunya

Els de Joan Aranda van perdre la final 3 a 1 davant el Geieg de Girona després de dur a terme una gran competició. A les semifinals van imposar-se el Caldes per 2 a 1 equip amb el que havien perdut la final del Campionat de Barcelona.

El prebenjamí del Cerdanyola Club d’Hoquei va disputar el Campionat de Catalunya d’hoquei sobre patins que es va disputar el dissabte 17 i diumenge 18 a les instal·lacions del Geieg de Girona.

En aquesta competició organitzada pel Geieg de Girona van participar el dos primers classificats de cadascuna de la territorials que formen la Federació Catalana: el Caldes i Cerdanyola en representació de la Territorial de Barcelona; Geieg i Figueres de la Territorial de Girona; Juneda i Vila-Sana de Lleida i Vila-Seca i Reus Deportiu de Tarragona.

Els jugadors de Joan Aranda van desenvolupar una gran competició i van guanyar els tres partits de la fase prèvia amb autoritat.

Durant la primera fase es van imposar per 7 a 2 el Juneda, en el primer partit de la competició. En el segon partit es van imposar per 5 a 1 el Geieg de Girona i van tancar la primera fase imposant-se el Reus Deportiu per 8 a 1.

El Cerdanyola es van classificar per a la final després de guanyar el Caldes per 2 a 1. Cal recordar que el Caldes havia guanyat als verd i blancs en la final de Barcelona desprès d’empatar a 1 el partit i la prorroga. En el llançament de faltes directes els de Caldes van estar més encertats.

En la final es van trobar de nou als amfitrions del Geieg de Girona que va guanyar en el partit de semifinals el Vila-seca.

En la final els locals es van imposar per 3 a 1 i es van fer amb el títol de campions de Catalunya.

L’equip de Joan Aranda tanca una molt bona temporada en la que s’ha classificat per disputar les dues finals de les dues competicions que ha disputat, el Campionat de Barcelona i el de Catalunya.

Font: Cerdanyola.info