Joana Xicota celebra un gol a Manlleu. FOTO: Mónica García Moreno (Cerdanyola CH)


El primer equip femení del Cerdanyola Club d’Hoquei continua amb possibilitats de classificar-se per disputar la Final 4 de la Female League CupLes verd-i-blanques van guanyar 0-2 el Club Patí Manlleu, el dijous 24 de març, en l’últim partit de la fase de grups. Ara, el Cerdanyola CH només ha d’esperar el resultat del decisiu HC Palau-CP Manlleu del 9 d’abril.

L’equip cerdanyolenc arribava a Manlleu amb l’objectiu de sumar la victòria per mantenir-se amb opcions de jugar la Final 4, que es disputarà a Gijón els dies 30 d’abril i 1 de maig. En el primer partit d’Andi Colaianni a la banqueta, un gol d’Adriana Gutiérrez al minut 1 i un altre de Joana Xicota al 47 van portar el triomf per al Cerdanyola CH en un partit treballar i exigent davant l’actual campió de la Copa de la Reina.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es col·loca primer del Grup B empatat a 9 punts amb l’HC Palau i amb un partit més que els dos rivals directes. Així, caldrà esperar fins al 9 d’abril per saber com queda la classificació final i si el Cerdanyola CH pot estar a la Final 4. Del Grup A només ha assegurat la seva classificació el Telecable Gijón.

El Cerdanyola CH celebra un gol a Manlleu. FOTO: Mónica García Moreno (Cerdanyola CH)

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica.

View more
Accepto
Declino