El Cerdanyola CH comença la pretemporada adaptant-se a les mesures de prevenció sanitàries

 L’equip d’Ok Lliga entrena a Can Xarau.

El Cerdanyola CH va començar els entrenaments de pretemporada el passat dilluns 31 d’agost a les instal·lacions de Can Xarau. El club segueix les mesures de prevenció davant la Covid-19 d’acord amb els protocols de la Federació Catalana de Patinatge, validats per la Secretaria General de l’Esport.

L’activitat del club s’ha adaptat a la situació actual amb la seguretat dels esportistes i l’equip tècnic com a prioritat. Així, algunes de les mesures de prevenció són: entrenaments a porta tancada, mesura de la temperatura, distància interpersonal als espais comuns, neteja de mans i material i  no es poden fer servir els vestidors.Els primers equips, en marxa

L’equip d’Ok Lliga femenina ha iniciat la pretemporada amb la mirada posada en l’inici de la competició, previst pel 26 de setembre. Sota la direcció de Carles Marín, l’equip s’ha posat en marxa format per la capitana Laia Pera, Gemma Solé, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Dai Silva, Joana Xicota, Noëlie Paredes i la portera Mariona Surós. Les jugadores de l’equip de Nacional Catalana també entren a la dinàmica d’entrenaments del grup d’Ok Lliga.

Quant a l’equip de Nacional Catalana masculina, en aquest inici de pretemporada s’han donat les baixes de Xavi Pastó i Àlex Sánchez. Ambdós jugadors van comunicar al club la seva voluntat de desvincular-se del Cerdanyola CH. 

A l’espera de conèixer el calendari de la competició, que es definirà en els pròxims dies, l’equip ha començat a entrenar dirigits per Andrés Colaianni, qui enceta la seva primera temporada com a tècnic del primer equip masculí. El conjunt verd-i-blanc està format per Ignasi López, David Martínez, Ot Planes, Mario Núñez, els porters Baptiste Bonneau i Víctor Iranzo, i els jugadors de les categories Júnior i Juvenil que ja entrenen amb el primer equip.

Els equips de la base del club també han reprès els entrenaments aquesta setmana sense cap incidència i complint el protocol de prevenció de la Federació Catalana de Patinatge.

Ignasi López durant un entrenament a Can Xarau.