Doble dosi de victòria i liderat a Astúries

 

El primer equip femení ha tornat d’Astúries amb sis punts més a la butxaca. Les verd-i-blanques van guanyar els partits contra el Telecable HC, de la vuitena jornada, i a la pista del CP Cuencas Mineras, en partit avançat de la dotzena jornada.

Així, es col·loquen líders del Grup A amb 22 punts i dos partits més que el segon classificat, el CP Manlleu.

Pòquer de Gemma Solé a Gijón (2-4)

El Sarda va sumar una victòria important per 2-4 a la pista del Telecable HC. Les locals van començar fortes un partit exigent per la nostra portera, Mariona Surós, qui va tornar a ser clau amb nombroses aturades. Entre elles, un penal de Maria Sanjurjo.

Una falta directa aturada no va frenar Gemma Solé, qui va obrir el marcador al minut 15 i va permetre al Sarda anar al descans amb un gol d’avantatge. A la segona meitat, Solé va marcar dos establint el 0-3. María Sanjurjo i Nuria Obeso van retallar distàncies fent el 2-3, però Solé va signar el seu pòquer de gols marcant el 2-4 definitiu a pocs segons pel final quan les asturianes jugaven sense portera.


Tres punts més a Pola de Lena (1-2)

L’equip dirigit per Carles Marín va sumar la segona victòria del cap de setmana a Astúries a la pista del CP Cuencas Mineras. En el partit avançat de la dotzena jornada, el Sarda va superar les dificultats tècniques de la pista de Pola de Lena davant un rival seriós.

La nostra ‘muralla’ Mariona Surós va començar aturant un penal d’Alba Garrote i va tornar a ser determinant frustrant les nombroses oportunitats del CP Cuencas Mineras. Gemma Solé va fer el 0-1 al minut 16 i Joana Xicota va ampliar distància signant el 0-2 al minut 23. El Sarda va dominar bona part del partit malgrat la insistència ofensiva de les locals i el gol de Fernanda Silva que establia l’1-2 final.