Comença una nova temporada a l’Ok Lliga Femenina

Després de molta espera, l’Ok Lliga torna a Can Xarau amb el primer equip del Cerdanyola CH. El dissabte 20 a les 21 h, el Sarda rebrà al en la primera jornadade l’Ok Lliga 2018-2019.

Aquesta serà la quarta temporada consecutiva que el Cerdanyola CH disputa la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Amb una plantilla reforçada i motivada, l’equip dirigit per Carles Marín comença la temporada amb dos reptes clars: tornar a la Copa de la Reina i lluitar per les places d’accés a la Copa d’Europa.

El primer equip femení del Cerdanyola CH el formen: Laia Pera (capitana), Noëlie Paredes, Gemma Solé, Maca Ramos, Dai Silva, Andrea Massons, Joana Xicota, Júlia Canal, Txell Gimeno i les porteres Aina Lafon i Mariona Surós.

 

Enguany, l’Ok Lliga està formada pels següents equips: CP Vilanova, CP Manlleu, HC Palau de Plegamans, HC Liceo, CP Vila-Sana, CP Alcorcón, CP Las Rozas, CP Cuencas Mineras, Telecable Hockey Club Gijón, Reus Deportiu, CP Voltregà, CHP Bigues i Riells i Citylift Girona CH.
A banda dels partits contra equips catalans, les verd-i-blanques hauran de jugar dos partits a Madrid, dos a Astúries i un a Galícia.

Tot seguit podeu consultar el calendari del Cerdanyola CH a l’Ok Lliga: