Classificats per lluitar per una plaça al Play Off d’ascens

Joan Gangonells durant el partit a Sentmenat. FOTO: Svetlana Akimova (Fecapa)

El primer equip masculí ha tancat la primera fase de la lliga Nacional Catalana-Ok Liga Bronce amb una victòria 5-9 a la pista del HC Sentmenat. Els verd-i-blancs, tercers de la taula amb 15 punts, han assolit el primer objectiu de la temporada: classificar-se per disputar la segona fase al grup que donarà accés al Play Off d’ascens.

El partit a Sentmenat va ser la cirereta del pastís a una bona primera fase. Va destacar el paper de Víctor Iranzo sota pals durant tot el partit i el debut amb dos gols de David Ramírez. També van marcar Ot Planes i Joan Gangonells, fent dos gols cadascú, i Arnau Gangonells, David Martínez i Mario Núñez.

L’equip dirigit per Andi Colaianni buscarà guanyar-se una plaça al Play Off d’ascens a l’Ok Plata a partir del cap de setmana del 20 de març. Arriben a la segona fase amb 3 punts acumulats i començant des de la sisena posició.


Els partits de la segona fase són:

20-21 de març: Caldes Recam Laser – Cerdanyola CH
27-28 de març: Cerdanyola CH – CH Olot
10-11 d’abril: CP Vic – Cerdanyola CH
17-18 d’abril: Cerdanyola CH – G.E i E.G


El filial femení, també classificat

El segon equip femení, que disputa la lliga Nacional Catalana, també s’ha classificat per jugar al grup dels 8 millors de la primera fase. Així, també lluitaran per entrat al Play Off. El diumenge 7 de març van guanyar 3-2 al CP Vilanova.

En el seu cas, els partits de la segona fase seran:

20-21 de març: CH Lloret – Cerdanyola CH
27-28 de març: Cerdanyola CH – CHP Bigues i Riells
10-11 d’abril: CH Mataró – Cerdanyola CH
17-18 d’abril: Cerdanyola CH – CP Voltregà