Classificats per la fase d’ascens a Ok Plata

 

Joan Gangonells en un partit a Can Xarau. FOTO: Mónica García

El primer equip masculí assegura la permanència a Nacional Catalana-Ok Liga Bronze i guanya un bitllet per disputar el Play Off d’ascens a Ok Plata. Després que el conjunt dirigit per Andi Colaianni guanyés el partit d’anada 1-3, el Comitè de Competició ha decidit atorgar l’eliminatòria al Cerdanyola CH per alineació indeguda del CP Manlleu. 

El rival del Cerdanyola CH al Play Off serà el CP Congrés. El Play Off es decidirà al millor de tres partits: 8 o 9, 14 o 15 i 16 de maig.

Tal com explica la Federació Catalana de Patinatge:

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Patinatge ha decidit donar per perduda al CP Manlleu l’eliminatòria de repesca de la Nacional Catalana/OK Lliga Bronze masculina contra el Cerdanyola CH per alineació indeguda en el partit d’anada que es va jugar dissabte 24 d’abril i en el que l’equip cerdanyolenc va guanyar per 1-3, però va protestar l’acta.

L’alineació indeguda es va produir perquè el Manlleu va incomplir la norma que regula el nombre de partits mínim que han d’haver jugat durant la fase regular els jugadors dels clubs que tenen equips a OK Lliga i OK Lliga Plata per alinear-los a les eliminatòries de repesca i els play-offs de Nacional Catalana. En aquest cas, el jugador que no havia complert la quantitat mínima de partits prevista va ser Dídac Alonso.

Al determinar-se l’alineació indeguda, el partit de tornada ja no s’ha de jugar i el Cerdanyola CH es classifica pels quarts de final del play-off pel títol i per l’ascens, en el que el seu rival serà el CP Congrés, mentre que el CP Manlleu passarà a jugar la primera eliminatòria del play-out de descens i el seu rival serà el CP Vic. L’equip manlleuenc, però, encara pot recórrer la sanció al Comitè d’Apel·lació.