Remuntada per agafar moral i confiança.

Importantíssims tres punts els que aconseguia el Cerdanyola CH, gràcies a la victòria per 4 a 2, amb remuntada inclosa. El GEiEG B es va arribar a posar per 0 gols a 2, a la primera meitat.

Ja des d’un bon començament, els Cerdanyola va sortir amb molta serietat. Però igual que el partit contra el Mollet, li va faltar l’encert de cara a porteria i el saber controlar millor el temps de  partit. Les arribades a porteria verd i blanques eren nombroses, però els pals, el porter i llançaments desviats eren la tònica de la primera meitat. El GEiEG també va tenir les seves arribades.  Una d’elles, al minut 7, acabaria al fons de la xarxa, desprès d’una mena de driblada estranya i un llançament amb una mica de fortuna de Ferran Garcia. El Cerdanyola va seguir buscant l’empat, però la bola no volia entrar. En canvi, passats cinc minuts, una jugada d’estratègia a la perfecció, després d’una treta de falta indirecta, servia perquè Oriol Palomares marques el 0-2 pels gironins.

Per mèrits d’uns i altres el resultat no era massa just. Les coses podien haver empitjorat si Àlex Mañé no hagués aturat una falta directa, llançada per Marçal Cuenca.

El premi a la insistència no va arribar fins al minut 22. Marc Zanon recuperava una bola al mig del camp, fins batre a la perfecció a Albert Del Rio, a l’u contra u. Amb l’1 a 2 s’anava al descans.

Al segon temps  el Cerdanyola va sortir amb empenta, però les forces es van equilibrar. L’empat a 2, seria d’un magnífic llançament creuat de Jaime Calvo, al minut 32, el qual ens agafaria a tots per sorpresa.

El gol de la remuntada vindria gràcies a l’excel·lent treball en defensa. En una contra, Marc Zanon acabaria llançant la bola al casc d’Albert Del Rio, però Oriol Piquet, que venia des del darrera, només va haver d’empènyer la bola que es passejava lentament per la línia de gol.

El GEiEG va tenir l’oportunitat d’empatar al minut 43, quan Àlex Mañé aturava la falta directa acumulativa i el refús a Ferran Garcia. Només passaria un minut perquè el GEiEG fes la seva desena falta. El reaparegut Adrià Parellada, després de la sanció de tres partits, veuria com la seva falta directa acumulativa l’aturava Albert Del Rio.

El Cerdanyola dominava a un GEiEG que a mida que passava el temps semblava com despistat. A pesar del domini local, el partit no tenia un control clar i qualsevol badada o recuperació per part de l’equip grupista, sembrava el pànic a Can Xarau.

La tensió va pujar una mica de to, sense conseqüències, fruit una mica del fet de no poder matar el partit d’uns i la impotència dels altres. Però el Cerdanyola no podia caure al parany de les provocacions.

Als instants finals, el GEiEG va posar tota la carn a la graella, traient el porter com a jugador. Aitor Ortiz provocaria penal, després de moure la porteria. Raul Castillo llançaria la pena màxima, just sobre la botzina, transformant el  4 a 2.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 5-Jaime Calvo, 6-Adrià Parellada, 66-Marc Zanon i 07-La Flama Verda -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 7-Raul Castillo, 8-Bruno Afonso, 9-Noel Rio, 23-Oriol Piquet. Ent. Josep Maria Aranda.

GEiEG B: 18-Albert Del Rio, 6-Nino Garcia, 12-Ferran Garcia, 13-Aitor Ortiz, 22-Aleix Ribot -cinc inicial- 99-Geroní Valentí, 23-Pau Basart, 27-Oriol Palomeras, 28-Marçal Cuenca, 36-David Sanome. Ent. Eloi Puigalras.

Gols: 0-1 Ferran Garcia, min.7; 0-2 Oriol Palomares, min. 12; 1-2 Marc Zanon, min. 22; 2-2 Jaime Calvo, min. 32; 3-2 Oriol Piquet, min. 37; 4-2 Raul Castillo, min. 50.

Col·legiat: Daniel Picó.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 12
Targetes mostrades: cap.

Incidències pel GEiEG B:
Faltes comeses: 13

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Es pot considerar una bona entrada, tenint en compte la festivitat del Carnaval i que a la mateixa hora jugava l’equip de futbol de primera divisió de la localitat veïna. Excel·lent la Flama Verda, que no va parar d’animar durant tot el partit, donant les forces necessàries per la remuntada.

El protagonista: Va ser un partit molt complet per tots els jugadors que van jugar. Destacarem a Àlex Mañé per les seves intervencions, sobretot en les dues faltes directes. També destacarem a Marc Zanon, pel gran gol que va aconseguir amb una gran definició. I per acabar a Jaime Calvo, que anotava el primer gol de jugada des de la seva llarga lesió i quin golàs!

L’anècdota: Ahir era la festivitat del Carnestoles i més d’un va venir a l’hoquei lluint la seva disfressa.

Proper partit: CN Reus Ploms Vs Cerdanyola CH. Dissabte 12 de març del 2011, a les 19:00 hores. Pavelló Joan Sirolla. Av. Marià Fortuny nº 5, Reus (El Baix Camp) Tarragona.

Categorías: MASCULÍ