Cerdanyola CH 3 – Mollet HC 6

Aterrant del núvol…

Derbi estrany de dos històrics en hores baixes. El Cerdanyola acabaria caient per 3 a 6, contra un Mollet més efectiu de cara a porta i encertat amb les faltes directes.

El Cerdanyola va començar amb molta empenta, intentant portar el pes del partit. Les millors ocasions eren verd i blanques, però el Mollet aguantava l’escomesa responent amb més d’un ensurt que faria treballar de valent a Àlex Mañé. Desprès de varis intents per marcar, esvaïts per un dels protagonistes del partit, David Calonge, arribaria l’1 a 0 de Noel Rio, al minut 11. Seria una assistència de Jaime Calvo, recuperant el refús del porter, després del seu propi llançament de penal.

S’estava veient un partit intents i distret. Els verd i blancs dominaven, però sense portar el control del partit i això va passar factura al minut 21. Jonatan Ardid faria una mitja volta amb llançament creuat que establiria l’empat a 1. Durant els quatre minuts restants, Raul Castillo va enviar una bola al travesser, que podria haver permès marxar al descans amb avantatge, però amb un obert empat es marxaria als vestidors.

El segon temps agafaria més tonalitat vermella del Mollet. Els visitants van sortir amb més intensitat i força. El Cerdanyola intentava recuperar terreny, però una vegada i una altra topaven amb David Calonge. I si no era ell, eren els pals. El Mollet començaria a fer valer l’efectivitat davant porta, al minut 34. Un llançament tou, des de mitja distància, d’Albert Galán, col·locava l’1 a 2. Can Xarau es va convertir en una olla a pressió. La Flama Verda esperonava al Cerdanyola fins a l’últim segon de partit, mentre que la nombrosa afició del Mollet s’esforçava per contrarestar els càntics de la Flama Verda, esperonant als seus. Dins la pista, el Mollet donava el cop de timó definitiu al minut 37. Albert Galán es tornaria a treure un xut calcat a l’anterior per fer l’1 a 3. Aquest gol va minar la moral dels jugadors verd i blancs, els quals, sense deixar de posar-hi ganes van perdre el control del partit. Una falta directa acumulativa, al minut 39, i una altra falta directa provocada per Raul Castillo, en que veuria la blava, al minut  42, serviria perquè Albert Galán transformés dos gols més.

Amb l’1 a 5, Jaime Calvo tindria l’oportunitat de maquillar el resultat amb una falta directa acumulativa, però David Calonge es va avançar molt ràpid, impedint-li el llançament a porta. El Mollet s’acarnissaria amb l’1 a 6, al minut 46, en una jugada de tiralínies que acabaria amb rematada a boca de canó de Jonatan Ardid.

Tot sortia d’esquena pel Cerdanyola. Marc Zanon veuria la blava per protestat i Raul Castillo disposaria d’una nova falta directa acumulativa, però una relliscada inoportuna li va impedir fer un bon llançament. Raul Castillo, molt estimat per la seva ex afició acabaria esperonat i ovacionat per les dues aficions, del Cerdanyola i el Mollet.

La reacció verd i blanca arribaria a 11 segons pel final. Raul Castillo aprofitava un refús del pal de Noel Rio, en una contra, per aconseguir pujar un estèril 2 a 6. Mentre que el 3 a 6, el marcaria Noel Rio, en un xut creuat a falta de 6 dècimes de segon.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 5-Jaime Calvo, 7-Raul Castillo, 9-Noel Rio i 2007-La Flama Verda -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 6-Víctor Cruz, 8-Bruno Afonso, 23-Oriol Piquet, 66-Marc Zanon. Ent. Josep Maria Aranda.

Mollet Hoquei Club: 1-David Calonge, 4-Albert Torra, 3-Joel García, 5-Jonatan Ardid, 6-Albert Galán -cinc inicial- 10-Héctor Giráldez, 2-Eudald Bouet, 7-Sergio Gonzalvo, 9-Javier Rubio, 28-Sant Vall. Ent. David Noguera.

Gols: 1-0 Noel Riol, min. 11; 1-1 Jonatan Ardid, min. 21; 1-2 Albert Galán, min. 34; 1-3 Albert Galán, min. 37; 1-4 Albert Galán, min. 39; 1-5 Albert Galán, min. 42; 1-6 Jonatan Ardid, min. 46; 2-6 Raul Castillo, min. 49; 3-6 Noel Rio, min. 49.

Col·legiat: Joan Raset

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 11
Targetes Mostrades: Raul Castillo: 1 blava; Marc Zanon: 1 blava.

Incidències pel Mollet HC:
Faltes comeses: 16
Targetes Mostrades: Cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Ambient dels grans vespres. Un centenar de persones. La Flama Verda va estar pletòrica. També hi va haver la presència de molta gent del Mollet. Des de feia 11 anys, el Mollet no visitava Can Xarau. Cerdanyola i Mollet, dues ciutats històriques que viuen per l’hoquei, però malauradament castigades a categories que no correspondrien.

El protagonista: El partit va tenir dos jugadors clau. Albert Galán, autor de 4 gols, dos de falta directa, i el porter David Calonge que feia treure de polleguera als jugadors verd i blancs. A pesar de nomenar a dos jugadors visitants, l’equip del Cerdanyola va lluitar, va posar-hi ganes i interès, tot plantant cara. Potser aquestes ganes es van veure superades…

L’anècdota: La setmana passada la Flama Verda celebrava el seu quart aniversari. En un gran gest d’agraïment, els jugadors del Cerdanyola van sortir a la pista amb una samarreta que deia: Felicitats Flama. Al final del partit els jugadors els hi van entregar als components de la Flama Verda que es deixen la veu i l’energia, setmana rere setmana, per donar suport al Cerdanyola CH.

Proper partit: Cerdanyola CH Vs GEIEG B. Dissabte, 5 de març del 2011, a les 20:00 hores. A Can Xarau. El nostre suport és bàsic!

Deixa un comentari