CAMPIONES D’EUROPA!

 

 

L’equip femení sub 17 del Cerdanyola CH ja pot dir que és campió d’Europa! 

 

Les jugadores verd-i-blanques van completar un campionat europeu perfecte amb un ple de victòries que els va permetre aixecar la Copa Quima Jimeno al pavelló de Can Xarau Paco Arpide. Així, el conjunt que dirigeix José Emilio Borregan va sumar un total de 18 punts i es va alçar com a vencedor de la cinquena edició del Campionat Europeu femení sub 17 que impulsa la federació World Skate Europe i que enguany ha organitzat el nostre club. 

El podi es va completar amb el Stuart HCM de Portugal en segona posició amb 15 punts, seguit del CH Mataró que va acabar en tercera posició amb 10 punts. La taula de resultats finals segueix amb l’Eagle Team d’Alemanya (9 punts), el Telecable Gijón HC (7 punts), el Swiss Future de Suïssa (1 punt) i el Pink Revolution d’Itàlia (1 punt). 

Esclat d’alegria a Can Xarau

La victòria del Cerdanyola CH davant el CH Mataró el dissabte 15 de desembre va donar el títol de campiones d’Europa a l’equip local. Guanyant 2-1 a les del Maresme, el Sarda es col·locava amb 15 punts i es proclamaven campiones matemàticament a falta d’una jornada de competició. La victòria final 2-0 davant el Pink Revolution Progetto italià va ser el colofó d’un campionat esplèndid.

Les verd-i-blanques van començar la competició guanyant 0-6 al Swiss Future i van completar la primera jornada imposant-se 4-0 al Telecable Gijón HC. En el segon dia de competició van seguir guanyant: primer 5-0 al Eagle Team d’Alemanya i 7-1 després al Stuart HCM de Portugal. 

Felicitats a tot l’equip format per: Andrea Massons, Txell Gimeno, Joana Xicota, Anna Martin, Ariadna Carrion, Maria Martin, Nerea Garrido, Mariona Hernàndez, Julia Birbe i Clara Puiggalí.

Implicació de tots els equips

Els membres de l’organització del Cerdanyola CH es mostren satisfets amb el desenvolupament del torneig i la implicació de tots els equips, el conjunt d’àrbitres i el comitè del World Skate Europe. Des del club agraeixen el suport de l’afició, dels pares i mares de les jugadores, dels equips tècnics, de l’Ajuntament de Cerdanyola, de l’equip d’Ok Lliga amb la gestió del bar, del World Skate Europe i de tothom que pot fer-se seu aquest èxit.