El vostre esforç és una victòria.

Les jugadores del Cerdanyola CH Femení no podran estar presents a la Final a 4 de la Copa d’Europa, però sí que podran anar amb el cap ben alt d’haver posat contra les cordes a les vigents campiones d’Europa. La tanda de penals condemnava a les verd i blanques després d’acabar la pròrroga i el partit amb el resultat de 0-1, empat a 5 en el còmput global.

Des d’un bon inici els dos equips van sortir a la pista amb la intenció d’endur-se l’eliminatòria, encara que, cap dels dos equips, no van estar gaire encertades de cara a porteria, amb bones actuacions de Laia Salicrú i Christina Klein. El Cerdanyola va disposar d’un penal a mitjans del primer temps, però Vanessa Daribo no va poder transformar. Era un partit molt diferent al de l’anada, al que hi va haver nou gols. Tot i que als instants finals es va veure un hoquei molt ràpid i amb assetjament a les porteries, el primer temps finalitzaria amb empat a zero.

Després del descans no semblava haver canviat gaire la tònica del partit, però serien les verd i blanques les que aprofitarien una recuperació de bola en defensa i el posterior contraatac que finalitzaria molt bé Vanessa Daribo, batent a l’u contra u a Christina Klein, al minut 31. El Biesca va patir uns instants de desencís, les quals se n’anirien recuperant a mesura que passaven els minuts. Però el Cerdanyola es va saber defensar molt bé, finalitzant el temps reglamentari amb el 0-1. Això significava un empat a 5 gols en el global de l’eliminatòria.

A la pròrroga, amb gol d’or, els dos equips van jugar una mica cohibits, encara que eren les locals les que portaven un major control sobre el joc. Finalment, les jugadores del Cerdanyola van saber apretar-se les dents i defensar el 0-1, forçant la tanda de penals.

La tensió era majúscula al Mata Jove amb tots els aficionats animant al seu equip. Començarien el Cerdanyola, per mitjà d’Adriana Gutiérrez, que no transformava el seu llançament, tampoc encertaria Marta Soler ni Yolanda Font.  Seria Sara González la qual va inaugurar el marcador per les asturianes, a continuació ni Anna Espriu ni Ainhoa ??García encertarien en els seus llançaments. Mentre que la Laia Ruiz empatava la tanda de penals. Miriam de la Fuente fallaria pel Biesca i Vanessa Daribo pel Cerdanyola. L’últim llançament quedaria sota la responsabilitat de l’estrella local Luchi Agudo que llançaria forta a l’esquerra de la portera i anotaria el gol definitiu, sembrant la decepció en el sí de les jugadores del Cerdanyola CH.

De totes maners cal dir que no és una derrota. El seu esforç ja és una victòria i és per això que el proper partit a Can Xarau els aficionats i aficionades del Cerdanyola CH sapiguem rebre com es mereixen aquestes jugadores.

GRÀCIES PER FER-NOS SOMIAR. El vostre esforç i coratge és un exemple per tots nosaltres. La vostra gesta ens quedarà gravada a les memòries del Cerdanyola Club Hoquei.

FITXA TÈCNICA:

Biesca Gijón Hockey Club: 10-Christina Klein, 3-Marta Soler, 4-“Luchi” Luciana Agudo, 5-Sara González, 7-Ainhoa García -cinc inicial- 1-Elena González, 6-Bárbara García, 8-Míriam De la Fuente, 11-Silvia Cadrecha, 14-Leticia Inestal. Ent. Fernando Sierra.

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Laia Salicrú, 2-Vanessa Daribo,  3-Anna Espriu, 5-Yolanda Font, 8-Adriana Gutiérrez -cinc inicial- 48-Ivet Soler, 7-Laia Ruiz. Ent. José Emilio Borregán.

Gols: 0-1 Vanessa Daribo, min. 44.

Tanda de penals:

Pel Biesca Gijón: Sara González i “Luchi” Luciana Agudo
Pel Cerdanyola CH: Laia Ruiz

Col·legiats: Rego Lamena i José Monteiro (Portugal).

Incidències pel Biesca Gijón:
Targetes mostrades: cap

Incidències pel Cerdanyola CH:

Pavelló: Pabellón Mata Jove. Gran ambient amb ple total, però un públic més fred del que s’esperava.

La protagonista: Aquesta vegada la protagonista és un fet físic. La lluita i l’esforç fins al final. Una lluita que ens ha mantingut a les portes de la Final a 4, però la loteria dels penals ens ho ha impedit.

L’anècdota: És el primer partit que s’aconsegueix guanyar al Biesca Gijón en partit oficial, el que paradoxalment sigui els més trist de tots.

Proper partit: Igualada HC vs Cerdanyola CH Femení. Dissabte 16 d’abril, a les 18:00 hores. Pavelló de les Comes. C\ Carles Riba s/n, Igualada. (L’Anoia)