Bases Torneig d’Hoquei 3×3 StickFighters V Cerdanyol CH

Dates:
28-29 Desembre del 2019.

Duració partits:
D’una part de 15 minuts sense parar el temps.

Tamany pista:
La pista serà reduïda amb unes mesures aproximades de 12x20m.

Format torneig:
Fase de Grups i eliminatòries.

Normes Torneig

• Campionat dedicat a l’espectacle amb la qual cosa es castigarà el joc defensiu amb la pèrdua de pilota. Si s’està 20 segons sense anar a porteria per aguantar el resultat s’haurà de deixar la pilota al lloc on la teníem i deixar tres metres perquè el rival saqui.

• Si es produeix joc agressiu que el col·legiat pugui considerar com a perillós el jugador infractor serà castigat amb targeta blava i el seu equip haurà de jugar 1’ amb un jugador menys. Si el mateix jugador rep 2 targetes blaves al mateix partit serà castigat amb un partit de sanció amb la qual cosa no podrà disputar el següent partit.

• Si l’agressió és greu el jugador en qüestió serà expulsat immediatament del torneig.

• Quan un equip rep un gol pot treure des de la mateixa porteria i l’equip rival ha de deixar 3 metres de distància perquè puguin sacar.

• Si un equip fa 5 faltes (la cinquena inclosa) serà castigat amb una falta directa i a partir de llavors cada falta suposarà una falta directa. La resta de jugadors hauran d’anar fins la línia de porteria rival i la falta directa s’executarà des del punt de mig camp.

• Les faltes es podran sacar des d’on es vulgui sempre i quan la pilota estigui parada.

• Quan quedi 1’ pel final del partit l’equip que perd podrà canviar el porter pel jugador reserva o el porter podrà sortir a rematar sempre i quan porti el 100% de l’equipació posada.

• Si un jugador de pista es fa mal haurà de ser substituït o haurà de restablir-se el joc el més ràpid possible. Si l’àrbitre considera que l’està intentant enganyar per perdre temps el seu equip serà castigat amb una falta.

• S’elimina la normativa de falta de peu per evitar confusions i decisions arbitrals polèmiques. Per tant, si un jugador toca la pilota amb el peu es continua el joc.

• Si el porter mou reiteradament la seva porteria per evitar que li facin gol, serà avisat i a la següent serà castigat amb una falta d’equip.

L’ organització no es fa responsable dels danys ocasionats als jugadors degut a la seva participació en el torneig.
L’organització es reserva el dret de modificar les bases de forma no substancial si les circumstancies ho requereixen, informant-ho a la web cerdanyolach.com als seus participants.
L’organització pot requerir la presentació del DNI o document oficial en qualsevol moment, per així poder certificar l’ identitat, edat o sexe de les persones inscrites en el torneig. En cas de no poder demostrar aquestes dades de forma oficial, l’organització pot decidir si el participant es o no esclós de la participació en el torneig.