Aina Lafon, presentada com a portera del Cerdanyola CH

Fotografia: Mònica Garcia

El Cerdanyola CH ha presentat Aina Lafon com a nova portera del primer equip que disputa l’Ok Lliga, la màxima categoria de l’hoquei femení. El club fa oficial així la seva incorporació com a jugadora verd-i-blanca per la temporada 2018-2019.

Aina Lafon, de 19 anys i procedent del CP Voltregà, té al seu palmarés tres Copes d’Europa, tres títols d’Ok Lliga i dues Copes de la Reina, sent la portera suplent del club de Sant Hipòlit. Com a portera titular i capitana de l’equip de Nacional Catalana, enguany ha guanyat la Copa de la Lliga i la Copa Generalitat.

Durant la seva presentació a les instal·lacions del club al pavelló Can Xarau Paco Arpide, Aina Lafon va explicar perquè ha decidit apostar pel Cerdanyola CH: «No va ser fàcil prendre la decisió però vull aprofitar les oportunitats que se’m presenten aquí». En aquest sentit, la portera assegura que arriba al club degà «per agafar experiència, tenir minuts i gaudir de l’hoquei».

Lafon s’incorpora a un primer equip femení que disputarà la seva quarta temporada consecutiva a la màxima categoria. En aquest sentit, va reconèixer el pas endavant del conjunt de Carles Marín aquesta temporada: «El Cerdanyola és un equip amb projecció que cada vegada està treballant més». Sobre la seva adaptació al grup de jugadores, Lafon es va mostrar optimista: «M’han parlat molt bé de totes les jugadores i espero integrar-me bé».

Per la seva banda, l’entrenador del Cerdanyola, Carles Marín, va assegurar que l’estil de Lafon com a portera «es complementa molt bé amb el de la Mariona Surós». Sobre les seves qualitats sota pals, el tècnic verd-i-blanc va destacar la seva rapidesa: «és molt bona patinadora i això fa que tingui rapidesa i anticipació. Pot ser una portera amb molt de futur».

Representant a la directiva del club degà, Paco Martín va dirigir unes paraules a la ja jugadora del Cerdanyola CH: «Esperem veure’t guanyar molts partits, ser feliç i fer-nos feliços a nosaltres».