1a Cat. Masculí | CP Riudebitlles-Cerdanyola CH

El Cerdanyola CH visita el CP Riudebitlles després d’un cap de setmana amb una de cal i una de sorra enfront del CP Monjos i el CP Bell-lloc, respectivament 

El divendres va caure derrotat el Cerdanyola CH enfront del CP Monjos (1-2) tot i avançar-se en el marcador. Ja diumenge, en el duel recuperat de la primera jornada, els verd-i-blancs sí que van cantar victòria enfront del CP Bell-lloc (4-2). Ara, encara queda un duel pendent a domicili, i enfront del Santa Perpètua. El que ens ocupa però, és la 7a jornada on el Cerdanyola CH visita el CP Riudebitlles aquest divendres a les 19:50h. 

L’equip de l’Alt Penedès rebrà el degà després de caure la passada jornada en la seva visita al Santa Perpètua per un ajustat 3-2. Tretzè amb 5 punts es troba el Riudebitlles amb un sol triomf. El Cerdanyola es troba just per sobre amb 7 punts i un triomf més que el seu rival. 

L’últim precedent a Primera Catalana data del 2016 amb guarisme de 3-3, resultat que es repetiria a Can Xarau a la segona volta. El curs passat els dos equips vam coincidir a Nacional Catalana i el Cerdanyola CH va guanyar per 3-7 a domicili. En la segona volta es va empatar a dos.