1a Cat. Masculí | Cinc triomfs seguits pel Cerdanyola CH

El masculí del Cerdanyola Club d’Hoquei marxa de vacances d’hivern amb una gran ratxa positiva de cinc triomfs seguits que el situen cinquè amb 25 punts en plaça de play-off

L’equip d’Albert Zanón ha signat una bona primera volta on ha anat de menys a més. 8 triomfs, 1 empat i 5 derrotes just quan el grup B de Primera Catalana fa una parada en el camí per festes de nadal. 50 gols a favor per 41 en contra en 14 jornades. 

Divendres no es va fallar enfront del cuer CP Masquefa i es va vèncer a la Boina de Can Xarau per 5-2. Al cap de dos minuts Noel Rio feia el primerempatava el Masquefa de migcamp per mitjà d’Albert Palet. Xavi Pastor i Martín Moreno de penal van posar ràpidament les coses a lloc. Pastor va tornar a marcar a la represa en un gran partit de Marcos a porteria. Palet marcaria de nou pels de l’Anoia però Roger Riba deixaria els punts a casa amb una diana més. Passat festes, es tanca la primera volta al Principat d’Andorra. 

Cerdanyola CH : Marcos Cabrera (p), Noel Río (1), Roger Riba (1), Xavi Pastó (2) i Martí Moreno (1) -cinc inicial-. Pere López, Joan Aranda, Ferran Muñóz i Pere Anton Martinez (p).

CP Masquefa: Marc Mernisi (p), Juande, Albert Palet (2), Ian i Dani Cart -cinc inicial-. Damián, Gerard , Marc Soler i Alex Ribó (p).