1a Cat. Masculí | CE Vendrell – Cerdanyola CH

El Cerdanyola Club d’Hoquei debutarà amb retard a la Primera Catalana i ho farà a la jornada 2 en la seva visita a Calafell per enfrontar-se al Centre d’Esports Vendrell “B”

El primer partit del Cerdanyola CH 2017-2018 del grup B de Primera Catalana serà al Baix Penedès, i concretament a Calafell, però contra el Centre d’Esports Vendrell de Primera Catalana. El matx enfront del conjunt vendrellenc es disputarà a Calafell, ja que el pavelló vendrellenc es troba en obres, igual que Can Xarau. En aquest cas però, s’hi troba per circumstàncies ben diferents, ja que el seu pavelló ha de ser subseu d’handbol femení als Jocs del Mediterrani de Tarragona del 2018. 

El duel de la segona jornada arriba després de la suspensió del matx que havia d’enfrontar el degà a la pista exterior de la Boina enfront del CP Bell-lloc. Les goteres després de la pluja caiguda divendres passat van evitar la disputa de l’enfrontament. Per contra, el Vendrell si que va poder disputar el partit de la primera jornada que l’enfrontava a domicili i a la nostra comarca, al Vallès Occidental. Aquest duel es va saldar amb una derrota ajustada per 3-2 enfront del Santa Perpetua