Cerdanyola CH. Patinatge Artístic

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Els dies 5/6 d’Abril s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de F.O. a la localitat de Mollet. Les patinadores encarregades de representar el nostre club van ser Clàudia Borràs i Maria Fernández en categoria Juvenil i Marina González, Anna Ventura i Elena Jiménez (que finalment no va poder participar per una lesió) en categoria Cadet.

Dissabte a la tarda competien les Juvenils. La Clàudia va executar les 4 figures per sota de les seves possibilitats tot i tenir un molt bon nivell d’escola, però els nervis li van fer perdre el control en molts tresos/brackets, que són la part principal de les escoles. Malauradament només va obtenir mínims a dues escoles i per tant la deixava fora del Campionat d’Espanya. En el cas de la Maria, tot i que no va fer la seva millor escola, en part pels nervis i en part perquè la pista era una mica relliscosa, va aconseguir bones puntuacions que li permetien poder passar al Campionat d’Espanya, faltava saber la posició ja que no totes les nenes amb mínims podrien anar. Destacar el seu bucle exterior enrere que li va permetre remuntar vàries posicions. Finalment, 11a posició i per tant el pas tan desitjat al Campionat d’Espanya que serà a Covelo (Galícia) en el mes de Juliol. Clàudia finalitzava en una 19a posició.

Torn de les Cadets el diumenge a la tarda. Primer de tot, donar ànims a l’Elena que no va poder participar en el seu primer campionat de Catalunya per una contractura al coll, animar-la a seguir treballant per tenir una altre oportunitat l’any que ve. L’Anna Ventura iniciava prou bé el campionat, però una errada a la segona figura en la que no obtenia els mínims, li provocava una baixada d’ànims que li van fer jugar una mala passada en els bucles on tampoc va obtenir els mínims. Una vegada treta la pressió ja que no podria passar al Campionat d’Espanya, va executar amb molt bona qualitat la última figura que li van valer puntuacions molt altes. La Marina en canvi, va començar força justa, sense mínims a la primera escola però va anar remuntant figura rere figura, destacant els seus bucles exteriors enrere. Igual que la Maria Fernández, la Marina obtenia els mínims però havíem d’esperar classificacions….. Finalment 10a posició per l’Anna i 9 a posició per la Marina que li obria les portes al Campionat d’Espanya que serà a Parets a finals de Juny.

 

Felicitar a les classificades i a la Clàudia i l’Anna animar-les a treballar el control dels nervis i segur que aconsegueixen grans resultats per la seva qualitat tècnica!

 

 campionat de catalunya 2campionat de catalunya 3campionat de catalunya

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

EXHIBICIÓ CLUBS CERDANYOLA DEL VALLÈS

Aquet dissabte, al pavelló va tenir lloc una exhibició de clubs de Cerdanyola on van participar les nostres petites, van realitzar un parell de balls deixant en molt bon lloc el nostre club.

Animar a aquestes petites patinadores a seguir treballant i esforçant-se. I també agrair a les entrenadores la seva dedicació.

disabte 1 disabte 2

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

PROVES C I B

Aquest diumenge 23  de març han tingut la  prova del nivell “c” i “b” les següents patinadores:
Diumenge matí iniciació B:
Escola; Lara Jordan. Surt en la primera figura la primera i la segona figura tambe la primera, desafortunadament no les ha superat. En la següent ocasió segur que ho supera
Lliure: Lua Jodas: surt la . Prova superada
diumenge mati:  Iniciació C:
Escola: Sol Dominguez: surt en la primera figura la primera i en la segona la quarta. Ha superat la segona i la propera vegada segur que també supera la primera.
            Paula Garcia: surt de la primera figura la cinquena i en la segona figura la segona. La paula ha superat la primera figura, a la propera segur que també supera la segona
Lliure:  Sol Dominguez:  Ha aprovat.
Felicitar a totes les patinadores i animar sobre tot a Lara que segur que a la propera vegada  ho aconsegueixproves nivell c i b 1 proves nivell c i b 2

 

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Campionat de Barcelona Juvenil 2014

Els dies 29 i 30 de març al pabelló de Lliça de Vall tenia lloc el Campionat de Barcelona Lliure en Categoria Juvenil. En aquesta ocasió, en representació del nostre club, hi participaven Adriana Rodríguez, María Fernández i Clàudia Borràs. Les nou primeres classificades aconseguien plaça assegurada al Campionat de Catalunya. Aquestes places es preveien molt cares d’aconseguir donat l’alt nivell d’algunes patinadores.

Dissate a la tarda es va disputar el disc curt. La primera en sortir va ser l’Adriana amb una només una errada en el salt picat i obtenia bones posicions situant-se la disetena. A continuació va sortir la Clàudia amb bons salts però piruetes justes es va situar provisionalment a la novena posició i en últim lloc va sortir la Maria que malgrat que només va errar en la combinació de salts va obtenir puntuacions molt baixes que la van deixar en la vintivuitena posició.

Diumenge al matí era el torn del disc llarg. Maria va fer un bon disc, encara que amb petites errades en la coreografia, va aconseguir remuntar fins a la posicio vintidosena. Adriana va tenir algun petit error que li van reportar puntuacions més baixes que dissabte que la van fer baixar fins la posició vint i tres. Al torn de Clàudia, que tenia possibilitats d’accedir al Campionat de Catalunya, aconseguia fer els salts de major dificultat sense problemes. Les seves puntuacions van ser elevades i va aconseguir la sisena plaça, assegurant-se una plaça pel Campionat de Catalunya que tindrà lloc els propers 31 de Maig i 1 de Juny a Reus (Tarragona).

Felicitem a totes tres pel seu bon campionat i en especial a Clàudia pel seu accés al Campionat de Catalunya.

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

Pre-selecció Cadet 2014

Durant el cap de setmana del 15/16 de març va tenir lloc la Pre-selecció de Pre-Cadet i Cadet de Lliure a la localitat de Piera.

Per part del Cerdanyola CH hi participava Sandra Bejarano en Pre-Cadet i Marina González i Nera Pérez a la categoria de Cadet. Les quinze primeres classificades de cada fase (dues per categoria) tindrien lloc per una plaça en el Campionat de Barcelona.

El dissabte pel matí era el torn de les Cadets. Sortia a la pista primer Nerea Pérez que desprès d’una setmana de lesió va poder patinar bastant bé, sense cometre greus errors. Tot i així, les seves puntuacions no van ser gaire elevades. Més tard, era el torn de Marina González que va sortir a la pista molt nerviosa i va patir errades en la sortida dels salts que van fer que la seva puntuació no fos l’esperada. Les puntuacions de les competidores eren molt ajustades i no permetien un pronòstic cara la classificació final. En acabar, Nerea va finalitzar vintena i Marina en la posició quinze, classificant-se així pel Campionat de Barcelona del proper 12/13 d’abril a Sant Iscle de Vallalta.

Diumenge pel matí era el torn de competir de la Sandra, que havia entrenat força bé i tenia, altes expectatives. Els nervis però li van jugar una mala passada, va sortir accelerada a pista i va tenir una forta caiguda en una de les seves piruetes. Tot i així, la resta del disc va ser prou bona. Desafortunadament va finalitzar en la setzena posició i només per una posició no va aconseguir la classificació pel Campionat de Barcelona.

Felicitem la Marina i animem a continuar treballant la Nerea i la Sandra.

El comentaris estan desactivats per a aquesta entrada

1ª Fase de l’Interclub

El passat diumenge, 16 de març, el nostre Club va acollir la primera fase classificatòria de l’Interclub d’enguany.

En l’apartat de Figures Obligatòries, hem de destacar el primer lloc de la Sandra Bejarano, a la categoria de Certificat. En aquest mateixa categoria, la Lucía García va ser 7a, la Sara Creus, 8a, i la Joana Mimoso, 11a.

En la categoria d’Iniciació A, el nostre Club estava representat per la Mireia Pajerols i la Marta Horcajada, que van quedar en 9a i 12a posicions, respectivament.

En el grup de B menors, la Lara Jordán va quedar 7a.

Pel que fa a la categoria de C majors, la Lua Jodas va aconseguir el 5è lloc i la Paula García el 10è.

I la Sol Domínguez, en la categoria de C menors, va ser la 3a.

IMG_6380

 

En l’apartat de Lliure, les nostres patinadores van destacar en les seves actuacions individuals i, així, la Lucía García va quedar 2a en la seva categoria, Certificat, la Joana Mimoso va ser la 1a classificada en la d’Iniciació A, seguida per la Mireia Ruiz, que va ser 3a, la Marta Horcajada, 5a, i la Mireia Pajerols, 10a.

En la categoria de B majors, l’Ainhoa Esquina va ser la 2a classificada, i en la de B menors, la Lua Jodas va quedar 1a, la Paula Garcia, 3a, i la Lara Jordán, 6a.

Per últim, la Sol Domínguez, va aconseguir el 4t lloc en la categoria de C menors.

 

Va ser una fantàstica jornada en la que les nostres patinadores van demostrar els fruits del seu esforç i en què nenes i familiars van gaudir de l’esport i del sentiment de Club que ens uneix.

Des d’aquí, volem agrair a tots els que van col·laborar per a que aquest dia fos tot un èxit.

IMG_6381

 

No hi ha comentaris

Carnestoltes 2014

El divendres vam cel·lebrar la festa de Carnestoltes amb les nostres patinadores. Mireu quines disfresses més originals!

carnaval patinaje

No hi ha comentaris

COPA BARCELONA FIGURES OBLIGATÒRIES. 15-16 Febrer 2014

Durant tot el cap de setmana, al pavelló de Can Xarau s’ ha dut a terme el Campionat de Barcelona de F.O. de les categories de Cadete fins a Senior.

Dissabte va tocar el torn a les Juvenils, representant al nostre club l’Adriana Rodriguez, Maria Fernandez I Clàudia Borràs.

La Maria va executar les 4 figures amb molta tranquil.litat i precisió, el que li van fer valer molt bones notes.

A la Clàudia, els nervis la van traïr i  va estar per sota de les seves possibilitats. Tot i així es guanyava la puntuació necessària per anar al Campionat de Catalunya.

L’Adriana, va fer dues escoles ben executades i dues amb algun error, el que la deixaven sense possibilitats pel campionat de Catalunya.

La Maria va haver d’esperar fins al final per saber si es feia amb un dels calaixos del pòdium, però per 4 décimes no va poder ser i es va guanyar una meritòria 4a plaça, classificada també pel Campionat de Catalunya.

La Clàudia va quedar 14a i  l’Adriana 20a, d’ un total de 32 esportistes.

Diumenge era el torn de les Cadetes. Per part del nostre club participaven la Marina Gonzalez, Elena Jimenez i Anna Ventura.

Així com la Marina i l’Anna no ens han deleitat amb la seva millor escola, l’ Elena s’ ha anat superant figura a figura.

Els nervis han estat ben presents en l’Anna i la Marina. Tot i així, el seu nivell és molt alt I els hi han otorgat puntuacions que els hi permetien classificar-se pel Campionat de Catalunya.

L’ Elena, ha començat sense mínims, però s’ ha anat creixent. Finalment minims merescuts a les tres i es classifiquen al Campionat de Catalunya quedant en 7a posició l’Anna, 8a la Marina i 11a l’Elena.

Moltes felicitats a totes 6 patinadores!! Ara més i millor al Campionat de Catalunya el cap de setmana del 5/6 d’Abril a Mollet.

No hi ha comentaris

Trofeu Caldes de Montbui 16/2/14

Avui diumenge a la localitat de Caldes de Montbui els nostres patinadors han fet gala del seu art patinant.
Al matí, han participat i aconseguit la següent classificació:

Iniciació D: Ester López 2a, Aina Villalba 3a, Llívia Beltran 7a i Noa Villalba 10a.

Iniciació C Menors: Sol Dominguez 6a.

Iniciació B Menys: Ainoa Esquina 6a.

IIniciació B Menors: Lua Jodas 1a, Lara Jordan 7a i Paula García 10a.

Durant la tarda ha començat la competició amb Iniciació A i seguidament Categories,  amb els següents resultats:

Iniciació A: Joana Mimoso 1a, Mireia Ruiz 13a, i Marta Horcajada 16a.

Categories: Ivan Moreno 11è, i Lucía García 17a.

L’enhorabona a tots ells i sobretot reforçar i animar a continuar treballant a tant bon ritme.  Tenir present que moltes de les patinadores porten molt poc temps patinant o en el nivell que han defensat, amb la qual cosa se les ha de felicitar pel seu esforç tot i no haver aconseguit pòdio.

 

No hi ha comentaris

TROFEU SANT VICENÇ DE MONTALT 1 i 2 Febrer 2014

Aquest cap de setmana les nostres patinadores i patinador han demostrat les seves habilitats al Trofeu de Sant Vicenç de Montalt,  un trofeu al que som convidats cada any.

Dissabte a la tarda van actuar les més petites del nostre club. Moltes d’elles era el primer cop que  participaven en un Trofeu i aconseguien la seva primera medalla i el seu primer podi.

Classificació:

MINI 1: Iris Martínez 3a, Heilly Celis 7a, Claudia Hernández 15a

MINI 2: Michelle Damar Tapia 13a

INICIACIÓ D MAJOR: Esther López 9a, Llívia Beltran 11a

INICIACIÓ D MENOR: Lua Gaia 7a

INICIACIÓ C MENOR: Sol Dominguez 16a

Diumenge ha sigut el torn de les més grans, al matí han executat el seu ball Certificat i Iniciació A amb els següents resultats:

CERTIFICAT: Elena Jiménez 18a, Iván Moreno 22è, Anaïs La Cruz 28a

INICIACIÓ A: Joana Mimoso 12a, Mireia Ruiz 15a, Marta Horcajada 17a

I diumenge a la tarda hem gaudit dels balls d’Iniciació B  i  Categories aconseguint les següents classificacions:

INICIACIÓ B: Lua Jodas 1a, Paula García 19a,  Lara Jordan 22a

CATEGORIES: Laia Fernandez 2a ,  Mariona Creus 7a

 

 

No hi ha comentaris

Pàgina Següent »