Regal de 75è Aniversari.

Pel 75è Aniversari et regalem unes vacances.

La Comissió del 75è Aniversari del Cerdanyola Club Hoquei ha llançat la casa per la finestra i regalarà un creuer pel Mediterrani, per dues persones, de 8 dies i 7 nits.

És molt senzill, només has de comprar tantes butlletes com puguis. Com més butlletes tinguis més probabilitat tindràs de que et toqui. El preu de la butlleta és de 2 € i jugues amb 20 números. El número premiat anirà amb la combinació de les cinc xifres del sorteig de l’ONCE del dia 17 de juny del 2011.

Les butlletes les podràs trobar a la Seu Social del Club (C/ de Santa Anna s/n), en els dies de partits al Pavelló de Can Xarau i en establiments col·laboradors.

A més a més, totes les butlletes tenen premi fix. Si vas a sopar al Restaurant Lulapalusa del C/ de Sant Francesc, nº 1-3 de Cerdanyola del Vallès, se’t convidarà a una copa de cava, presentant una butlleta. I si vas a l’agència de viatges Tot Destins, al C/ Sant Domènec 2B esq de Cerdanyola del Vallès, també presentant la butlleta, tindràs un 5% de descompte en Paquets Turístics.

També col·labora Cerdanyola Impressions.

Al lloro! Què no estem tan malament…