Recepció de l’equip femení a les oficines de Maheco.

El passat dijous 6 de maig, l’equip femení del Cerdanyola CH, va oferir la Copa de la Reina a les oficines de Maheco, el patrocinador oficial de l’equip femení. Joaquín Magán, en representació de l’empresa Maheco va felicitar a les jugadores, tot confessant que estava molt satisfet de l’èxit obtingut, del qual no s’esperava la repercussió que ha generat.

Quima Jimeno, com a capitana de l’equip va obsequiar a l’empresa Maheco, amb una samarreta signada per totes les jugadores i tècnics, a més d’una reproducció de tamany reduït de la Copa de la Reina, obtinguda a Vilanova i la Geltrú, el passat mes de febrer. Quima Jimeno, en nom de tot l’equip va expressar el seu agraïment pel suport que ha donat l’empresa Maheco. Sense aquest suport no hauria estat possible aconseguir aquesta fita.

A continuació, es va fer un petit piscolabis, a càrrec de Maheco i, en un ambient més distés, Joaquín Magán va preguntar sobre les possibilitats d’aconseguir la lliga, tot encoratjant-les per seguir amb els èxits.

Jordi Sabater com a president del Cerdanyola CH i David Bou, com a coordinador esportiu, també va ser-hi presents a l’acte.

Deixa un comentari