Play-off a OKNCat. Masculí | El Cerdanyola a la final

El Cerdanyola Club d’Hoquei disputarà la fase decisiva d’ascens a Nacional Catalana, amb una exigent eliminatòria enfront del Reus Deportiu B, un cop superat l’HC Ripoll per 1-3 en la tornada, després del 3-3 de l’anada al Xarau

El Cerdanyola va disposar a la capital del Ripollès de diverses ocasions de gol, fins a materialitzar la primera diana de Xavi Pastó, de pista a pista, al minut deu de partit. S’obria el camí d’una victòria obligada després de l’empat a tres gols a Can Xarau de l’anada. Pere Antón Martínez va ser un jugador clau en aquest duel, protagonitzant moltes aturades, de les quals algunes foren llançaments de penal. De falta directa abans del descans, Pastó de nou establia el 0-2. 

A la represa, en un partit molt disputat, l’HC Ripoll va aconseguir marcar un gol que reduïa diferències, mitjançant un llençament de falta directa. Xavi Pastó va enviar al ninot un llançament directe al minut 40′ de partit, però ja al tram final, era Noel Rio qui sentenciava amb l’1-3 definitiu. 

Ara a l’equip d’Albert Zanón li toca pensar en un Reus Deportiu B, que ve de guanyar 4-3 els dos partits enfront del Jonquerenc. En lliga, els reusencs van derrotar el Sarda en els dos enfrontaments disputats.