Ok Lliga. Femení | Victòria i bitllet per Copa de la Reina

El Cerdanyola Club d’Hoquei s’imposa al CP Vilanova en la seva visita a Les Casernes per 4-6 remuntant un 2-0 en contra encaixat als primers minuts

El femení del degà va colpejar al Garraf i va aconseguir plaça per una Copa de la Reina, que curiosament, també es disputarà a Vilanova i la Geltrú, població, on el Cerdanyola CH ja hi ha alçat una Copa.  

Dissabte, fou Cata Flores qui posà les vilanovines al capdavant, i qui va fer el 2-0 va ser Pati Miret. Lluny d’arronsar-se, les de Carles Marín van disposar de múltiples ocasions de gol, i el premi del gol va arribar de l’stick de Vanessa Garcia. 

A la represa, recuperada de la lesió de genoll, Noëlie Paredes empatava el matx. Repetiria Cata Flores per fer el 3-2, però l’ex del Mataró sub-16 Joana Xicota feia el 3-3 als 41′. La barcelonina ex del Manlleu, en segona etapa al “Sarda”, Gemma Solé va signar un “hat-trick”, el primer de penal i els últims dos de jugada i de directa. Van servir per fer inútil en triplet de gols de la local Flores que repetia de nou al tram final. Solé és la màxima golejadora d’Ok Lliga Femenina. 

Passat festes toca rebre a l’Alcorcón. El Cerdanyola CH és tercer amb 21 punts amb 7 triomfs, cap empat i 3 derrotes. Davant hi són Voltregà i Manlleu amb 25 punts. 

CP Vilanova: Cate Ortega (p), Alba Ambrós, Cata Flores (3), Maria Figuerola i Pati Miret (1) -cinc inicial-. Maria Cordoba, Aida Mas, Paola Pascual, Daiana Silva i Maria Briva (p).

Cerdanyola CH: Flora Michoud (p), Vanessa Garcia (1), Gemma Solé (3), Joana Xicota (1) i Laia Pera -cinc inicial-. Noëlie Paredes (1), Paula Garcia, Txell Gimeno i Mariona Surós (p).

Imatge: Isaac Navarra