Ok Lliga. Femení | Triomf suat enfront l’Sferic

El Cerdanyola Club d’Hoquei es manté invicte al Col·legi SEK Catalunya de La Garriga després de superar per un ajustat 7-5 a un lluitador Sferic de Terrassa que encara no pot estrenar-se a Ok Lliga Femenina en el caseller de punts

El Cerdanyola CH de Carles Marín van ser les primeres en colpejar amb un gol de ‘Vane’ Garcia en un partit farcit de gols. El primer es produïa en transformar una pena màxima. Aida Antón va igualar de directe per les egarenques, però Gemma Solé de contracop va fer el 2-1. Més avantatge va adquirir el ‘Sarda’ amb el 3-1 obra de Laia Pera a passada de ‘Vane’.

Ja a la represa Carla Crespo va reduir distàncies per les de Terrassa i Erika Ghirardello va empatar el matx a tres amb una directa. De nou va retornar al camí victoriós el Cerdanyola amb el segon de Vanessa Garcia i el 5-3 amb la signatura de Noëlie Paredes. De nou Aida Antón i de nou amb falta directe, tornava a posar l’Sferic dins del partit. Sense treva, de penal, Gemma Solé feia el 6-4 i quatre minuts després el 7-4 en l’acció de l’últim gol verd-i-blanc del matí. Antón amb un ‘hat-trick‘, igual que Solé, feia el 7-5 definitiu. 

El Cerdanyola CH queda cinquè amb 9 punts després de sumar tres triomfs a casa. L’exili del Vallès Oriental prova de meravella, com un bany termal a La Garriga, enfront de les dues derrotes en els partits disputats de visitant del conjunt de Marín. 

Cerdanyola CH: Mariona Surós (p), Vanessa Garcia (2), Gemma Solé (3), Noëlie Paredes (1) i Andrea Massons -cinc inicial-. Paula Garcia, Laia Pera (1), Joana Xicota i Flora Michoud (p).

Sferic Terrassa: Noelia De la Peña (p), Aida Antón (3), Mònica Piosa, Maria Igualada i Erika Ghirardello (1) -cinc inicial-. Andrea Simón, Carla Crespo (1), Laia Paredes i Berta Canal (p).

Imatge d’arxiu: Cerdanyola.info