Ok Lliga. Femení | El femení, a refer-se enfront del Palau

Després de la contundent derrota a la pista d’un dels favorits enguany a Ok Lliga Femenina, el Manlleu, cridat a estar a dalt amb el Gijón, el Cerdanyola CH ja pensa en la següent cita a Can Xarau

Que la visita a Osona no seria fàcil, ho podia preveure tothom. Així ho reflecteix la desfeta 12-0 a la pista d’un CP Manlleu, que en la primera jornada ja havia golejat 2-16 el Liceo HC. Anna Casarramona, María Díez “peke”, Raquel Bernades i Nara López, van dur la veu cantant amb els seus gols. 

Passant pàgina al matx a la pista d’un rival més que reforçat i gran aspirant a la Lliga Europea, toca pensar en un rival europeu que ve de descansar aquesta jornada, el vallesà HC Palau de Plegamans. Les grogues en la primera jornada es van imposar per un modest 1-2 a la pista del Vila-sana. Tot i la derrota a Osona, en la primera jornada el femení del degà va mostrar molt bones sensacions davant del Vilanova, i el Sarda-Palau de dissabte (21h) a Can Xarau es presenta d’allò més igualat. Setè el Palau, i novè el Cerdanyola, tots dos equips sumen tres punts després d’aconseguir tots dos una victòria en la primera jornada.