Ok Lliga. Femení | El Cerdanyola planta cara al Voltregà

El Cerdanyola Club d’Hoquei no aconsegueix completar la remuntada enfront del CP Voltregà tot i realitzar una gran actuació al SEK Catalunya de La Garriga enfront del conjunt osonenc. Primera derrota al SEK on fins ara l’equip era invicte

El Cerdanyola CH es va posar les piles al tram final enfront d’un rival molt superior. Amb tot, i el marcador ampli del conjunt visitant ja al descans (1-5), el Cerdanyola va de Carles Marín va plantejar un bon partit enfront del conjunt osonenc, que dirigeix el cerdanyolenc Alberto Borregán.

Després de posar-se 0-3 als primers quinze minuts, mitjançant Adriana Gutiérrez i un doblet d’Aina Arxé, Gemma Solé amb una pena màxima, aconseguia el primer gol de les locals. L’ex del ‘Sarda’  Berta Tarrida feia l’1-4 i Natasha Lee tancava el primer temps amb el cinquè. 

Acció de dissabte al SEK // Cerdanyola.info

A la represa Nara López i Anna Romero van tancar el compte golejador visitant, d’un Voltregà conservador al segon temps. A partir d’aquí Paula Garcia i Andrea Massons es van estrenar de cara a gol i de falta directa, Vanessa Garcia va fer el 4-7 final que va fer somiar a l’afició local, en un dia en que hi va ajudar el suport de la Flama Verda a grada. 

Ara mateix el femení del degà és cinquè amb 12 punts a Ok Lliga femenina rere Voltregà, líder amb 19 punts; Manlleu (16); la revelació Vila-sana (15) i just darrere del vigent campió Gijón (14). Ara toca visitar Riazor amb un Liceo que amb 4 punts, no sembla un rival difícil. 

Cerdanyola CH: Flora Michoud (p), Vanessa Garcia (1), Gemma Solé (1), Andrea Massons (1) i Laia Pera -cinc inicial-. Paula Garcia (1), Noëlie Paredes, Joana Xicota i Mariona Surós (p).

CP Voltregà: Teresa Bernadas (p), Natasha Lee (1), Adriana Gutiérrez (1), Nara López (1) i Joana Comas -cinc inicial-. Berta Tarrida (1), Anna Romero (1), Aina Arxé (2), Cristina Barceló i Aina Lafon (p).