Nacional Catalana | Triomf a Ripollet i tercer partit al Xarau (1-2)

El Cerdanyola Club d’Hoquei supera el CH Ripollet a domicili en el derbi de play-off de descens i força el tercer partit a Can Xarau.
 
Després de caure en el primer assalt (4-7) ahir diumenge un derbi ben diferent amb un Cerdanyola més endollat va acabar amb triomf verd-i-blanc no exempt de patiment. 
 
En un partit on eren baixa Noel Río, Pere López i Àlex Sànchez, el Sarda va oferir una molt bona versió. La primera part no va enregistrar gols, però fou molt disputada amb ocasions per ambdós conjunts. Xavi Pastó va disposar d’un penal aturat pel porter ripolletenc Juan Sebastián Gómez, qui també aturà una directa a Ignasi López. 
 
Acció de Baptiste Bonneau // José Río
 
La represa del xoc de repesca, desena falta del degà de l’hoquei. Marc Calvache del Ripo, es va topar amb un gran Baptiste sota pals. Seria la primera de les que aturaria al segon temps. La segona, just després del 0-1 obra del junior Mario Núñez. 
 
Celebració del gol de Mario Núñez // José Río
 
L’empat del Ripollet va ser obra de Rubén Ferrer, qui ja anotà força gols en l’anada. Abans del gol local, Xavi Pastó havia errat un llançament de directa. Amb 1-1, blava per Ignasi López. 
 
Celebració del gol de Juan Agustín Cerezo // José Río
 
Pintaven maldades, però arribà la victòria. L’argentí Juan Agustín Cerezo, va fer l’1-2 amb un gran xut des de mig camp. Després d’un segon partit molt intens,el Cerdanyola d’Albert Zanón buscarà el triomf en el tercer i definitiu partit.