Nacional Catalana | Poc líder per un gran Cerdanyola (6-2)

El Cerdanyola Club d’Hoquei va superar amb pocs problemes al líder HC Piera a Can Xarau per un convincent 6-2

Gol de Xavi Pastó (1-0) // José Río

El Cerdanyola CH d’Albert Zanón va superar al conjunt de l’Anoia a casa per 6-2. Mitja dotzena de gols que van anotar Xavi Pastó (5′) i Ignasi López (12′) per situar un 2-0, empatat a dos abans del descans pels pierencs. Albert Gramunt i Joan Raja van reduïr diferències abans del descans.

Gol d’Ignasi López (3-2) // José Río

Va ser a la represa quan el Cerdanyola va iniciar un recital, quatre gols i cap d’encaixat per deixar els punts a casa. Ignasi López va signar un doblet i també Xavi Pastó, als 8′ i als 16 minuts respectivament. Van segellar la victòria les dianes de Noel Río (19′) que no va faltar a la cita amb el gol, i de l’argentí, el fitxatge estrella, Juan Agustín Cerezo(23′). El partit va deixar una falta directa favorable al Piera i dues pel Sarda. Cap va acabar en gol.  

Aturada de Baptiste Bonneau // José Río

La classificació al grup 1 de la segona fase d’aquesta Lliga Nacional Catalana, deixa el degà 7è de vuit equips amb 10 punts, a quatre punts, això sí, de la zona d’accés al play-off al títol. Dimecres nova cita a Can Xarau (20:30h) enfront del CE Noia Freixenet B, en duel aplaçat fa unes setmanes per vaga arbitral. 

Comunió equip-afició entre els jugadors i la Flama Verda // José Río

CERDANYOLA C.H.: Baptiste Bonneau, Noel Río, Ignasi López, Xavier Pastó i Juan Agustín, cinc inicial, Alex Sánchez, Oriol Palomino, Pere López, i Marcos Cabrera.

H.C. PIERA: Alex Ferrer, Ferran March, Deni Fernández, Marc Muntaner i Marc Grumá, cinc inicial, Joan Raja, Albert Gramunt, Pep Vilaseca i Jaume Arnau.