Nacional Catalana | El Cerdanyola perd l’anada del play-off de descens contra el Ripollet (4-7)

Derrota en el primer assalt del play-off de descens. La tornada a Ripollet serà clau assolir la victòria.
 
Foto: José Río
 
El punt a favor és que els gols no comptabilitzen i amb un 0-1 s’empata l’eliminatòria abans del tercer partit.
 
Foto: José Río
 
El Cerdanyola CH es va veure superat per 4-7 en el derbi del Riu Sec. El matx va començar malament pel Sarda amb el gol als 7′ de Rubén Ferrer pels visitants. Als 12′ de penal va arribar l’empat cerdanyolenc amb Noel Río. Ignasi López feia el 2-1 i semblava posar les coses de cara, però novament Rubén als 14′ feia l’empat (2-2) amb el qual s’arribà al descans.
 
Foto: José Río
 
A la represa tres gols més de Rubén Ferrer i els de Nil Figueres i Héctor Gallego van sentenciar el partit a favor del Ripollet. El 2-4 de Rubén va arribar després d’un xut al travesser de Noel Río, que va acabar amb una contra fatídica pel Sarda. A destacar que l’ex del Cerdanyola, Héctor Gallego, no va celebrar el seu gol contra  el degà en senyal de respecte. 
 
Foto: José Río
 
Amb 2-7 a l’electrònic, dues dianes d’Ignasi López, que completava un triplet de gols, no van ser suficients pels de Zanón per arribar a la victòria. Resultat final de derrota per 4-7.
 
Foto: José Río
 
CERDANYOLA CH: Baptiste Bonneau, Noel Río, Juan Agustín, Oriol Palomino i Ignasi López, cinc inicial, Pere López, Martín Moreno, Arnau Rodríguez, Mario Núñez i Marcos Cabrera.
CH RIPOLLET: Juan Gómez, Nil Figueras, Ruben Ferrer, Héctor Gallego i Pol Sebastiá, cinc inicial, Sergi Ortiz, Sergio Pérez, Alexandre Canals, Javier Blanco i Nacho González.
 
Foto: José Río