Nacional Catalana | El Cerdanyola lluitarà per ascendir a OkPlata

El Cerdanyola CH va empatar amb el GEiEG a domicili (1-1) però es va veure beneficiat pel triomf del Vila-sec (5-3) enfront del Manlleu B i l’empat (6-6) del St Just a la pista del SHUM B, en la jornada final de la 1a fase, on es tenia un ull posat a la resta de pistes

Amb aquest empat, l’equip d’Albert Zanón queda segon amb 24 punts, els mateixos que el Sant Just. Líder queda amb dos punts més el Caldes B. La 2a fase arrenca, això sí, amb el degà últim del grup 2. La visita al CP Hoquei Olot obrirà la part final i decisiva del campionat de lliga de Nacional Catalana masculina. 

Imatge: José Río

Contra el Grup Excursionista i Esportiu Gironí es va empatar a u, en el duel més important del curs on es jugava el degà el ser o no ser al play-off a una sola carta. Al final amb l’empat n’hi va haver prou per passar a la fase d’ascens. El Sarda va jugar amb Marcos Cabrera de porter davant l’absència del destacat porter francès Baptiste Bonneau. El conjunt de Girona es va posar per davant en el marcador per mitjà de Marc Montilla abans del descans, però a la represa Noel Río feia l’empat després d’un rebot d’un xut de Roger Riba contra el porter. Va ser un partit sense faltes directes. Aquest fou l’últim partit de Roger Riba al club, i se li va cedir el braçalet de capità. 

A la segona fase hi seran els rivals ja coneguts Caldes B i Sant Just, més les novetats del grup A de la primera fase: HC Sentmenat, HC Piera, CP Hoquei Olot i CE Noia Freixenet B, començant amb el duel a la Garrotxa i amb el derbi vallesà amb el Sentmenat com a plat fort. 

FITXA TÈCNICA

G.E.I.E.G.: Marc Panella, Josep Mª Güell, Ricard Verdura, Alejandro López i Marc Montilla, cinc inicial, Oriol Antequera, Pau Basart, Pau Nonell i Pol Clos

CERDANYOLA C.H.: Marcos Cabrera, Noel Río, Roger Riba, Xavier Pasto i Ignasi López, cinc inicial, Pere López, Martín Moreno, Oriol Palomino, Alex Sánchez,  i Miquel Diego.

Imatges: José Rio