Nacional Catalana | El Cerdanyola jugarà el Playoff de descens (1-2)

El Cerdanyola CH disputarà el derbi en el playoff de descens amb el Ripollet després de caure per la mínima enfront del Capellades (1-2).

El Cerdanyola CH va caure a Can Xarau enfront del conjunt de l’Anoia a la tanda de faltes directes. Ara dels d’Albert Zanón jugaran el play-off de descens enfront d’un Ripollet que queia per 5-3 a Olot (2-2, 5-3).

Els d’Albert Zanón es van avançar al primer temps gràcies a una diana de Noel Río (10).

Gol de Noel Río (1-0) // José Río

A la represa van caure dos gols del Capellades que van sentenciar el matx. David Tarrida va ser el golejador amb un doblet en dos minuts (12′ i 14′).

El porter francès del club degà, Baptiste, va veure la blava per una picabaralla. Marcos va entrar sota pals i va aturar el llançament de falta directa, però el Cerdanyola no va ser capaç de fer front a la inferioritat numèrica i a deu minuts pel final encaixaria el segon gol i veuria empatada l’eliminatòria.

Acció de Baptiste Bonneau durant la pròrroga // José Río

Ni en els 5 minuts restants i ni en la pròrroga, el Sarda no va torbar el segon gol i no va poder evitar la tanda de directes que condemnaria als vallesans.

Gol de Noel Río en la tanda de faltes directes (1-2 / Directes: 1-0) // José Río

A la tanda de directes 1-2 pel Capellades amb un resultat final global de 2-3. El Sarda només va marcar en el segon llançament amb Noel Río. Pels locals van marcar David Tarrida (2n llançament i triplet de gols al partit) i Oriol Prat al 5è xut.

Gol d’Oriol Prat en la tanda de faltes directes (1-2 / Directes: 1-2) // José Río

CERDANYOLA CH: Baptiste Bonneau, Noel Río, Juan Agustín, Martín Moreno i Ignasi López, cinc inicial, Pere López, Oriol Palomino, Alex Sánchez, Xavier Pasto i Marcos Cabrera.

CAPELLADES HC: Albert Povedano, David Tarrida, Orio Prat, Juan Masoni, i Jordi Masoni, cinc inicial, Marcel Monclus, Victor Moreno, Xavier Muntané, Arnau Claramunt i Marc Rojas.