Nacional Cat. Masculí | Empat a tres no exempt de polèmica

El Cerdanyola Club d’Hoquei va empatar a tres gols amb el GEiG gironí a Can Xarau per posar punt final a la primera volta de lliga a Nacional Catalana. La segona part, va tenir protagonisme arbitral amb repartiment de targetes global 

El Cerdanyola CH va empatar (3-3) amb el GEiEG. Divendres a Can Xarau el primer en marcar va ser Xavi Pastó de pena màxima pel degà. Noel Río feia el segon en favor de l’equip d’Albert Zanón. Pere López, al 27′ feia el 3-0 verd-i-blanc. Seria al segon temps quan les tornes es posaren en contra de l’equip vallesà. Pau Basart, Marc Montilla i Oriol Antequera van protagonitzar la remuntada que va permetre sumar un punt al Grup Excursionista i Esportiu Gironí. 

Acció de divendres enfront del GEiEG // José Río

El descans s’arribà amb el 2-0, i després del 3-0 ja a la represa es va començar a capgirar la truita. Roger Riba i Xavi Pastó van veure sendes targetes blaves deixant el Cerdanyola amb inferioritat numèrica. A destacar, una setmana més, la gran presència sota pals del porter francès Baptiste Bonneau que va detenir dues accions de llançament de faltes directes del rival. 

El Cerdanyola tanca la primera volta del grup B líder amb 5 triomfs en 7 partits i una sola derrota. 22 gols a favor i 15 en contra pel degà. La 2a volta comença ja, amb el Cerdanyola- SHUM B de dissabte 3 de Novembre (18.30h) de nou a Can Xarau.