Nacional Cat | Inici de segona fase amb empat a Olot (2-2)

El Cerdanyola Club d’Hoquei va empatar a dos en l’inici de la segona fase del campionat en la seva visita al Club Patí Hoquei Olot. Tots dos equips van disposar d’un penal a favor, però només el Sarda el va fer efectiu 

El conjunt d’Albert Zanón va esgarrapar un punt de la seva visita a la capital de la Garrotxa. Ara mateix i després d’una jornada el degà és a un punt del play-off al títol. Dissabte tots dos equips van tenir nombroses ocasions de gol. Als 3′ de partit, Segrets va avançar l’Olot. Als 8′, Noel Río feia l’empat després de robar una bola en un atac olotí. Amb aquest guarisme s’arribaria al descans. 

Imatge del partit a Olot // José Río

A la represa, penal pel Cerdanyola i gol de l’encarregat de llençar-lo, Xavi Pastó per posar l’1-2 als 26 minuts. Tot seguit, de directa Ignasi López podia haver fet el tercer però es topà amb el porter Flores. Després de diverses imprecisions, va arribar el 2-2 final d’un Segrets que signava un doblet.  Batiste Bonneau va evitar la derrota aturant una directa on veié la blava Àlex Sánchez. 

 

HCP Olot (2): Flores, Segrets, Jiménez, Rodríguez i Prat (cinc inicials), Merçe, Saladrigues, Mangas, Càceres i Taramaso (ps).

Cerdanyola CH (2): Baptiste Bonneau, Xavi Pastó, Noel Rio, Ignasi López i Pere López (cinc inicials), Alex Sánchez, Martín Moreno, Oriol Palomino i Marcos Cabrera (ps).