Nac.Cat. Masculí | CH Caldes “B” 7-2 Cerdanyola CH

El Cerdanyola CH no pot sumar a Caldes i cau per 7 a 2

Els d’Albert Zanón tornen de buit del desplaçament a Caldes on van perdre per 7 a 2 en un partit que es va trencar al minut 16 de la segona part quant el porter del Cerdanyola va veure la targeta blava i els de Caldes van aprofitar la falta directa per fer el 4 a1.

Passen les jornades i el Cerdanyola Club d’Hoquei no aconsegueix sumar punts per apropar-se a l’objectiu de salvar la categoria.

El diumenge al vespre van perdre al Caldes per 7 a 2 en un partit que es va decidir per les jugades a pilota aturada. El Caldes va aprofitar les seves i el Cerdanyola no.

Al minut 2 Aleix va avançar el Caldes establint l’1 a 0. No es va sortir del partit el Cerdanyola que va disposar de varies ocasions per empatar-lo.

El d’Albert Zanón van aconseguir empatar el partit al minut 11 quan Jorge Rivero va finalitzar un contracop iniciat amb ell i amb la col·laboració de Noel Rio.

Tres minuts més tard, al minut 14, de nou Aleix va fer el 2 a 1 per al Caldes. La resposta del Cerdanyola al gol dels locals es va estavellar al pal amb una rematada de Martí Moreno. I al mateix minut López va col·locar el 3 a 1,resultat amb el que es va arribar al descans.

Els de Cerdanyola va disposar de superioritat sobre la pista per la targeta blava que va veure Aleix, però no la van aprofitar per retallar el marcador.

A la represa es va repetir la història, Aleix va tornar a veure la cartolina blava, però en aquesta ocasió si va haver llançament directe, Noel Rio ho va desaprofitar.

Al minut 15 de la segona part el Cerdanyola va cometre la desena falta de partit i els de Caldes no va saber aprofitar-la, Marcos Cabrera va estar encertat i va evitar el quart del conjunt local.

El partit es va trencar definitivament al minut 16 quan el porter del Cerdanyola va veure la targeta blava, per colpejar a un jugador del Caldes per sobre de les proteccions, segon l’arbitre Navales Morera.

Pere Antón Martínez va sortir a substituir al seu company durant els dos minuts de suspensió, i tot i aturar el primer llançament de la falta directa, el refús el va agafar el jugador del Caldes Marcos i va establir el 4 a 1.

A partir d’aquí els locals va saber negociar el partit i van aprofitar les ocasion de les que van dispotar a pilota aturada.

Un penal al minut 19 va servir per a que Ferran col·loqués el 5 a 1.

Amb el partit trencat, Jorge Rivero va veure una targeta blava i Marcos de nou va aprofitar el llançament de falta directa per col·locar el 6 a 1.

Un llançament llunyat de Martí Moreno va significar el 6 a 2 i en el darrer minut Ferran va tancar el marcador final establint el 7 a 2.

Una jornada més el Cerdanyola perd el seu partit i no suma cap punt, ara es troba a 10 punts de la salvació.

En la propera jornada el Ripoll, rival directe, visitarà el Pavelló Municipal d’Esports de Cerdanyola. I com sempre, només valdrà guanyar per continuar intentant romandre en la Lliga Nacional Catalana.

Font: Cerdanyola.info