El Cerdanyola guanya el Sant Just i segueix lluitant per la permanència (5-3)

Els d’Albert Zanón es van imposar al Sant Just en un partit de màxima importància per mantenir l’esperança i les possibilitats de continuar a Nacional Catalana. Els visitants van remuntar un 3-1 en contra, però el Cerdanyola va sentenciar la victòria en els últims tres minuts de partit.

La situació del Sarda a la classificació segueix sent crítica a cinc jornades perquè acabi la competició. Tot i això, la victòria a Xarau permet als de Zanón fer un pas endavant contra un rival directe per la salvació.

Els verd i blancs van començar dominant la part ofensiva i obligant que el Sant Just jugués més tancat a la seva pista. Després d’un parell d’ocasions, Marc Zanón va obrir el marcador gràcies a una assistència de Noel Río des del centre de la pista.

Durant els següents minuts el Sant Just va guanyar en oportunitats de gol i al minut deu Marc Zanón va veure la targeta blava per donar un cop a un dels rivals quan el joc estava aturat. Marcos Cabrera va aturar la falta directa posterior i els verd i blancs van defensar bé la superioritat numèrica. Uns minuts després, però, Josep Grima va fer el gol de l’empat.

El marcador no es va tornar a moure fins ben entrada la segona meitat. El Cerdanyola va seguir creant perill i el Sant Just va augmentar la pressió a la defensa local. Al minut 33, els del Baix Llobregat van fer la desena falta i Noel Río va aprofitar per avançar-se a l’electrònic amb el llançament de la falta directa pertinent.

En la jugada següent, el Sarda va fer la seva desena falta i Marcos Cabrera va tornar a ser determinant aturant la falta directa de Carles Torner. Can Xarau no va trigar en celebrar un nou gol dels locals perquè un minut després, Pere López va fer pujar el 3-1 al marcador.

El Sant Just va reaccionar i va augmentar la intensitat. En només dos minuts, els visitants van empatar  amb gols de Josep Grima i Àlex Sànchez. El partit es va igualar en la recta final mentre el Sant Just mantenia millor la possessió i el Cerdanyola intentava aprofitar els contracops.

A tres minuts pel final, Noel Río va tornar a ser decisiu fent el 4-3 arran d’una contra treballada entre Joan Aranda i Marc Garcia. El Sant Just va intentar aprofitar les últimes jugades d’atac, però al darrer minut, el mateix Noel Río va sentenciar la victòria verd i blanca ficant una falta directa a favor.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola continua dins la zona de descens amb 22 punts. El pròxim rival serà el Taradell, segon classificat de Nacional Catalana, que rebrà als verd i blancs el 29 d’abril a les 12:30h.

Cerdanyola CH: Marcos Cabrera (P), Noel Río (3), Joan Aranda, Jorge Rivero i Marc Zanón (1) -cinc inicial-. Pere López (1), Martí Moreno, Marc Garcia i Pere Antón Martínez (ps).

HC Sant Just: Iñaki Ojanguren (P), David Candami, Llorenç Miquel, Carles Torner i Josep Grima (2) -cinc inicial-. Àlex Sànchez (1), Guillem Cuadrado, Pau Vilà, Sergi Bastardas i Rubén López (ps).

Gols

5′ – 1-0 Marc Zanón

19′ – 1-1 Josep Grima

33′ – 2-1 Noel Río (FD)

34′ – 3-1 Pere López

39′ – 3-2 Josep Grima

41′ – 3-3 Àlex Sànchez

47′ – 4-3 Noel Río

50′ – 5-4 Noel Río (FD)

Font: Cerdanyola.info

Categorías: MASCULÍ