Nac.Cat. Masculí | CE Noia “B” 6-3 Cerdanyola CH

El Cerdanyola CH aguanta una part a Sant Sadurní i cau 6 a 3 davant el líder

El conjunt de Zanón va fer una molt bona primera part i en la que es va imposar per 1 3. En la segona meitat els locals van capgirar el marcador i van aprofitar els errors dels verd i blancs i la permissivitat de l’àrbitre amb la forta defensa que van desplegar.

El Cerdanyola Club d’Hoquei va disputar un partit amb dues histories diferents. Durant la primera part va  fer un molt bon partit davant el Noia B, líder de la categoria, i durant la segona no va poder frenar el joc dels locals i la permissivitat de l’àrbitre amb la defensa dels locals. 

L’encontre va iniciar-se amb molta igualtat i amb dos equips imprimint un molt bon ritme de joc. El conjunt de Sant Sadurní intentava posar el seu ritme i el Cerdanyola desenvolupava una molt bona tasca defensiva i a més la completava amb llarg períodes de control de pilota.

El primer en avançar-se van ser els locals que van trenar una molta bona jugada d’atac i Gelanch va aprofitar per col·locar l’ 1 a 0 i batre a Marcos Cabrera, que va tornar a fer un bon treball sota els pals del Cerdanyola. 

Van contestar ràpidament el Cerdanyola quan un llançament de Pere López, va ser refusat per porter local i Noel Rio va aprofita el refús per empatar el partit.

L’encontre va continuar igualat tot i que els locals imposaven un alt ritme de joc, però el Cerdanyola treballava en defensa i aprofitava les seves possessions per crear perill davant la porteria del Noia B.

Va ser al minut 19 quan un jugada personal de Marc García va acabar amb el segon gol del Cerdanyola.

En aquest mateix minut el arbitre va treure la cartolina blava, al porter del Noia B, Romagosa per protestar, després d’assenyalar una penal favorable als d’Albert Zanón.

Noel Rio va transformar la pena màxima en el tercer gol del Cerdanyola.

El partit va arribar al descans amb l’1 a 3 i amb la sensació de que el Cerdanyola ho estava fent bé, però que restava molt per jugar. Davant hi era el millor equip de la categoria. 

La represa una història diferent.

La segona part va iniciar-se amb la premonició del que podia passar, els locals van començar a pressionar i van fer una falta a Martí Moreno, per robar-li la bola, l’àrbitre no la va xiular i van trenar un contracop que va finalitzar amb el 2 a 3. El gol d’Aragonès li va donar ales als locals. Era el minut 1 de la segona part i els de Sant Sadurní escurçaven diferències.

El Noia B va continuar pressionant per recuperar la bola ràpidament els de Cerdanyola no va saber mantenir el control, per errades pròpies i per faltes que rebien i que no assenyalava el col·legiat Serra Costa.

Als 9 minuts el mateix Aragonès va establir l’empat a 3.

Els de Cerdanyola quan intentaven pressionar als jugadors locals per fer-si amb el control de la bola eren penalitzats amb falta, cosa que no succeïa quan els que pressionaven eren els jugadors del Noia B.

Sense justificar la derrota, els de Cerdanyola van patir un arbitratge amb aplicació diferent de les regles del joc. A ells, l’àrbitre, li va aplicar el reglament i als locals no.

Els del Noia B van cometre, set faltes en tot el partit, restaven cinc minuts per final del xoc i duien 5. I durant els 25 primers minuts només va xiular-les dues faltes. Al Cerdanyola li va xiular 16 durant els 50 minuts de partit.

Amb aquesta dinàmica els jugadors del Cerdanyola no podien frenar el joc dels locals, que van aprofitar un penal i una falta directa per capgirar definitivament el marcador i posar el 5 a 3. Els gols de Carbó de penal i d’Aragonès de falta directa (per la desena falta d’equip del Cerdanyola) va acabar per treure fora del partit als jugadors d’Albert Zanón. Al minut 22 de la segona part, Xau va tancar el marcador fent el 6 a 3.

No necessiten els jugadors del Noia B un arbitratge casolà per guanyar els partits, tenen qualitat i joc de més per fer-ho, però ahir al vespre la filosofia de l’arbitratge va perjudicar als del Cerdanyola.

El Cerdanyola rebrà el divendres (21,45 hores) el Masquefa, cuer de la categoria.

El partit s’avança al divendres 17 perquè el dissabte i el diumenge es celebra una nova edició del Trofeu de l’Amistat que patinatge artístic que organitza el Club Patinatge Artístic Cerdanyola.

 

Font: Cerdanyola.info

Fotos: José Río