Nac.Cat. Masculí | Cerdanyola CH 3-6 CP Taradell

CERDANYOLA C.H.: Marcos Cabrera, Jorge Rivero, Noel Río, Marc Zanon i Martín Moreno, cinc inicial, Joan Aranda, Pere López, Marc Rojo, Arnau Rodríguez i Pere Antón Martínez

C.P. TARADELL: Albert Dalmau, M. Casadevall, Xavier Soler, Eduard Genis i Marc Soler, cinc inicial, Marc Canadell, Albert Benito, Eduard Genis i Marc Mari.

Aquesta setmana el Sarda s’ha hagut de multiplicar per poder fer front a un gran equip que visitava la pista de Can Xarau, el Taradell, tercer a la taula, amb un grup molt conjuntat dirigit per un il•lustre veterà, Marçal, i amb serioses aspiracions d’ascendir, però també ha hagut de fer front a les adversitats, atès que no han pogut jugar per lesió el porter Pere Antón i el jugador Marc García, a més de tenir a tres jugadors més, Pere López, Joan Aranda i Marc Zanón, recentment sortits d’altres lesions. A destacar la bona labor dels juvenils i juniors, Marcos Cabrera, Marc Rojo i Arnau Rodríguez, que vénen disposats a aprofitar totes les oportunitats que se’ls presentin.

foto-4-copia

Es va avançar en Sarda inaugurant el marcador Marc Zanon en el minut 12 en definir una bona assistència de Noel, però els visitants per mediació de Benito en el minut 19 i de Marçal de penal en el minut 21 li van donar la volta al marcador, finalitzant la primera part amb l’1-2 a favor dels visitants.

foto-1-3
En la segona part el Taradell va posar distàncies en marcar en els minuts 4, 5 i17, però el Sarda va continuar lluitant com sempre i per mediació de Martín Moreno i Pere López va retallar distàncies. Un últim gol dels visitants mancant 3 minuts va tancar definitivament el marcador amb el 3-6 final.
A destacar que tenim un equip que ho dona tot a la pista, a pesar que la recompensa en algunes ocasions no sigui la que es mereix.

foto-2-1
Pròxim partit: CP Riudebitlles-Cerdanyola CH, diumenge dia 13 a les 19:50 hores.

José Río