Maheco Cerdanyola CH Femení 6 – CHP Bigues i Riells 8

Quina manera d’embolicar-se la troca…

Amb una defensa molt vulnerable, el Cerdanyola CH Femení es deixava perdre un partit per 6-8, en el qual va aconseguir remuntar amb solvència un 0-2 inicial, contra el Bigues i Riells.

Pitjor no podien començar les coses pel Cerdanyola. Al minut 5, l’estrella del Bigues i Riells, l’alemanya Maren Wichardt, transformava un llançament de penal. Les jugadores del Cerdanyola no aconseguien acomodar-se i, al minut 9, Sara Cristòfol marcava un preocupant 0-2, rematant un contra.

La reacció verd i blanca va arribar al minut 12. Adriana Gutiérrez va buscar forat en diverses fintes fins trobar-lo i fer pujar el 2-1. Aquest gol va fer despertar a les jugadores que van millorar en intensitat. Tant és així que una passada d’Adriana Gutiérrez, per darrera la porteria, sobre la Yolanda Font, servia perquè aquesta empatés a 2, al minut 15. No passaria ni un minut que la mateixa Yolanda Font aconseguia el 3-2 de penal. Amb aquest resultat finalitzava el primer temps.

Només començar el segon temps, Gemma Cristòfol marcava l’empat a 3, però el Cerdanyola aconseguiria escapar-se al marcador. Yolanda Font tornaria a transformar una pena màxima al minut 23. Amb el 4-3 arribaria el festival Yolanda Font, Adriana Gutiérrez. El  5-3 seria una nova assistència d’Adriana Gutiérrez cap a Yolanda Font, al minut 27. Entre mig, Júlia Coll va escurçar distàncies amb el 5-4. El gol del partit el marcaria l’Adriana Gutiérrez. Ara era Yolanda Font qui assistia a l’Adriana perquè aquesta rematés de forma acrobàtica per sobre la portera Cristina Vegas. Un gol de bandera que va arrencar els aplaudiments de Can Xarau, era el 6-4.

Quan semblava que només s’havia d’adormir el partit, Gemma Cristòfol aconseguia el 6-5. Al mateix temps, unes protestes de Yolanda Font provocaven que el col·legiat li mostres la targeta blava. Aquest fet va perjudicar, i molt, els interessos del Cerdanyola perquè Maren Wichardt no va desaprofitar la superioritat per trobar una autopista i colar-se fins la cuina, aconseguint el 6-6, al minut 32.

El partit va recobrar emoció i nervis per part de les verd i blanques. Al minut 33, després de veure com Maren Wichardt capgirava el marcador amb el 6-7, de falta directa acumulativa, el Cerdanyola va llançar-se al atac, però el cansament i el nerviosisme va ser un gran obstacle. Adriana Gutiérrez va tenir l’empat a 7, al minut 34, després que el seu llançament de falta directa acumulativa li sortís desviat.

Ja per rematar-ho, Maren Wichardt, no va perdonar un nou llançament de penal, deixant el resultat de 6-8 definitiu a falta d’un minut i 25 segons. Amb aquest temps les jugadores del Cerdanyola van buscar el miracle, però ja era massa tard.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 48-Ivet Soler, 22-Anna Espriu, 24-Vanessa Daribo, 72-Laia Ruiz, 91-Adriana Gutiérrez -cinc inicial- 10-Laia Salicrú, 55-Yolanda Font, 92-Marina Garriga. Ent. José Emilio Borregán.

Club Hoquei Patins Bigues i Riells: 10- Cristina Vegas, 3-Sara Cristòfol, 4-Gemma Cristòfol, 7-Júlia Coll, 13-Maren Wichardt -cinc inicial- 1-Georgina Gervilla, 6-Gemma Camp, 9-Marta Borràs, 55-Carla Martínez. Ent. Juan Carmona.

Gols: 0-1 Maren Wichardt, min. 5; 0-2 Sara Cristòfol, min. 9; 2-1 Adriana Gutiérrez, min. 12; 2-2 Yolanda Font, min. 15; 3-2 Yolanda Font, min. 16; 3-3 Gemma Cristòfol, min. 21; 4-3 Yolanda Font, min. 23; 5-3 Yolanda Font, min. 27; 5-4 Júlia Coll, min. 29; 6-4 Adriana Gutiérrez, min. 31; 6-5 Gemma Cristòfol, min. 32; 6-6 Maren Wichardt, min. 32; 6-7 Maren Wichardt, min. 33; 6-8 Maren Wichardt, min. 39.

Col·legiat: Raul Burgos

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 14
Targetes mostrades: Yolanda Font: 1 blava.

Incidències pel CHP Bigues i Riells:
Faltes comeses: 13
Targetes mostrades: Cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Unes 50 persones.

La protagonista: Sens dubte el tàndem Yolanda Font i Adriana Gutiérrez ens van fer gaudir de valent entre assistències i gols d’una a l’altre i de l’altre a una. La llàstima va ser la targeta blava per protestar, si no hi hagués hagut aquella inferioritat…

Proper partit: Cerdanyola CH Femení Vs CP Vilanova. Divendres 27 de maig del 2011, a les 20:00 hores. Pavelló de Can Xarau. Partit ajornat de la jornada 15.

Deixa un comentari