8_alcorcon1

L’Alcorcón va ser un corcó.

Vital victòria, per 5 a 4, del Cerdanyola CH Femení, contra un l’Alcorcón rocós i incòmode de jugar.

Les jugadores verd i blanques van iniciar el partit amb alguns dubtes, fet que permetria a Marina Rodríguez, ja al minut 2, marcar per l’Alcorcón, en el primer xut a porteria. Aquest gol podria haver fet ennuegar el torrons, però no va ser així. El Cerdanyola va anar prenent el control del partit, tot i que les visitants tenien arribades perilloses. Gràcies a una genial jugada individual de Daniela Guerrero, donant la volta per darrera la porteria i acabar rematant pel pal curt, arribaria l’empat a 1, al minut 4.

El Cerdanyola dominava, però no trobava la manera de trencar la tancada defensa visitant. Mònica Piosa disposaria d’un penal, al minut 14, per aconseguir capgirar el marcador, però Laura Hernández, ex portera del Cerdanyola, li va guanyar la partida. Al final, Adriana Gutiérrez faria una sensacional jugada individual per assistir a la Iolanda Font, que marcava a plaer el 2 a 1, quan faltaven poc més de quatre minuts per la conclusió de la primera meitat. Passat aquest període el marcador ja no es mouria.

La segona meitat va ser igual que la primera, però amb més gols i emoció. Durant els primers cinc minuts el Cerdanyola dominava, però la fortuna no les acompanyava. Fins a dues jugades consecutives van estavellar-se al pal, mentre les madrilenyes creaven cert perill en jugades aïllades. Marina Curto, la portera de l’Alcorcón a la segona meitat, aturava un penal a Daniela Guerrero, mentre que Carolina Escobar aconseguia l’empat a 2, desviant a gol un llançament posterior.

Només van passar 40 segons en arribar la reacció de les locals. Iolanda Font desviava a gol un xut de Daniela Guerrero, establint el 3-2. Un minut més tard, la mateixa Iolanda incrementava distàncies fent el 4-2, gràcies a una assistència de la Daniela Guerrero.

No estava tot dit, les jugadores de l’Alcorcón no es van rendir i van ser capaces de complicar la vida al Cerdanyola durant els últims instants. Al minut 34, Laia Salicrú aturava una falta directa a Claire Currey, que va suposar la blava per Daniela Guerrero, i després de tres aturades consecutives de la Laia, la defensa no va treure bé la bola i Carolina Escobar aconseguia un inquietant 4-3. L’Alcorcón va esgotar el “bonus” de les 10 faltes, al minut 36, i això va aprofitar-ho molt bé Adriana Gutiérrez per transformar la falta directa. Lamentablement, a la mateixa jugada, Iolanda Font va doblegar el genoll caient al terra, mentre sortia a l’atac, durant el llançament de falta directa. Encara no se sap l’abast de la lesió, però el genoll se li va inflamar i ja no va poder seguir jugant.

Les visitants seguien creant problemes i a falta de poc menys de tres minuts Carolina Escobar enviaria un penal fora. Maria del Moral marcaria el 5-4, passats 50 segons. El partit va ser emocionant i tens fins l’últim segon, però el marcador ja no es va moure i els tres punts van ser pel Cerdanyola.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Laia Salicrú, 4-Daniela Guerrero, 5-Iolanda Font, 6-Mònica Piosa, 8-Adriana Gutiérrez -cinc inicial- 1-Bea Iglesias, 3-Anna Espriu, 7-Quima Jimeno, 9-Marina Garriga. Ent. José Emilio Borregán.

Club Patín Alcorcón: 67-Laura Hernández, 5-Maria del Moral, 7-Claire Currey, 9-Marina Rodríguez, 18-Carolina Escobar -cinc inicial- 1-Marina Curto, 3-Julia de Andrés, 8-Elena Sala. Ent. José Luís Sanz.

Gols: 0-1 Marina Rodríguez, min. 2; 1-1 Daniela Guerrero, min. 4; 2-1 Iolanda Font, min. 15; 2-2 Carolina Escobar, min. 25; 3-2 Daniela Guerrero, min. 25; 4-2 Iolanda Font, min. 27; 4-3 Carolina Escobar, min. 34; 5-3 Adriana Gutiérrez, min. 36; 5-4 Maria del Moral, min. 37.

Targetes: Cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Molt bona entrada, prop d’un centenar de persones. També hi va haver-hi afició de l’Alcorcón que es va desplaçar fins a Cerdanyola.

La protagonista: Destacarem el tàndem Iolanda Font i Daniela Guerrero. La Daniela perquè construeix les jugades i la Iolanda les remata. La llàstima és que la Iolanda Font també va ser la protagonista de manera negativa, degut a la seva lesió al genoll. Encara no se sap l’abast, però és molt probable que s’hagi de perdre alguns partits. Des de la web li volem donar ànims i desitgem que la lesió es quedi en poca cosa.

L’anècdota: El partit va començar amb mitja hora de retard, per un campionat de patinatge que es celebrava anteriorment. També es va vendre xocolata calenta per combatre el fred de Can Xarau.

8_alcorcon28_alcorcon38_alcorcon4

Ramona Serra, de 86 anys, va ser la guanyadora del pernil, en el soreig. L'àvia de la Mònica Piosa.