Maheco Cerdanyola CH Femení 0 – CP Voltregà 5

L’efectivitat va ser la clau.

Tot i que el Voltregà es va mostrar com un equip més sòlid, la derrota per 0-5 del Cerdanyola CH Femení és un càstig massa dur. Les verd i blanques van disposar d’ocasions per, si més no, obtenir una derrota més curta.

Només començar va ser el Cerdanyola qui va disposar de les primeres aproximacions clares, però un cop el Voltregà es va assentar resoldria el partit en els 6 primers minuts. L’efectivitat osonenca en va ser la clau de l’encontre. Al minut 2, Natasha Lee culminava a boca de canó una jugada de tiralínies molt ben treballada. Era la primera aproximació del Voltregà.

Un minut més tard, Carla Giudici enfilava, tota sola, camí de la porteria per batre a la Laia Salicrú. Aquests dos gols van fer molt mal a un Cerdanyola sense massa oxigen a la banqueta. Ja al minut 6, Anna Casaramona deixava el partit a expenses de l’èpica, amb un altre gol a boca de canó.

A partir d’aquí, el Voltregà es va replegar més en defensa, esperant l’errada del Cerdanyola, fet que va permetre al Cerdanyola disposar de les primeres aproximacions amb claredat. Laia Vives va ser una de les artífex que la porteria visitant quedés a zero.

Després del descans, el Cerdanyola va sortir amb més força, disposant de bones ocasions per retallar distàncies, arribant a estavellar dos llançaments de Vanessa Daribo i Anna Espriu al pal. A mesura que anava passant el temps, el Voltregà va esprémer l’accelerador. Novament, una jugada en que el Voltregà entrava fins la cuina, servia perquè Anna Casaramona afusellés una bona assistència de Carla Giudici. Era el 0-4 que arribava al minut 30.

Les jugadores del Cerdanyola aguantaven l’aiguat estoicament, sense abaixar els braços i amb valentia, però les ocasions s’esvaïen una i altra vegada. Al minut 34, CristinaMotxa” Barceló es trobava amb un rebot, després d’un llançament del Cerdanyola des del mig camp.  Amb una mena de llançament semi erràtic, desconcertant a la Laia Salicrú, marcaria el cinquè gol.

El resultat podria haver estat pitjor si la Laia Salicrú no hagués aturat un llançament de penal, al minut 37, a Cristina “Motxa” Barceló. Un penal que va suposar la blava per la Yolanda Font. Els tres minuts restants el Cerdanyola va jugar amb una jugadora menys, però es van saber defensar, encaixant finalment un 0-5, potser massa sever.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Laia Salicrú, 2-Vanessa Daribo,  3-Anna Espriu, 5-Yolanda Font, 8-Adriana Gutiérrez -cinc inicial- 48-Ivet Soler, 7-Laia Ruiz. Ent. José Emilio Borregán.

Club Patí Voltregà: 10-Laia Vives, 2-Natasha Lee, 4-Anna Casaramona, 7-Anna Romero, 9-Carla Giudici -cinc inicial- 1-Maria Ballesta, 3-Maria Ferron, 5-Cristina “Motxa” Barceló, 8-Sílvia Jurado. Ent. David Bou.

Gols: 0-1 Natasha Lee, min. 2; 0-2 Carla Giudici, min. 3; 0-3 Anna Casaramona, min. 6; 0-4 Anna Casaramona, min. 30; 0-5 Cristina “Motxa” Barceló, min. 34.

Col·legiat: José Antonio Sanz.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 7
Targetes mostrades: Yolanda Font: 1 blava.

Incidències pel CP Voltregà:
Faltes comeses: 9
Targetes mostrades: Cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Una setantena de persones, molta gent de Sant Hipòlit de Voltregà.

La protagonista: Les jugadores del Voltregà no van donar massa oportunitat de lluïment a les jugadores del Cerdanyola. Tot i això l’actitud de les jugadores damunt la pista va ser excel·lent. Potser fer èmfasi a que la Yolanda Font  va jugar tocada, degut a un esquinç que es va fer el braç, en una activitat acadèmica.

L’anècdota: Si fa unes setmanes es va haver d’ajornar el partit entre el Noia i el Cerdanyola per filtracions d’aigua a la pista, doncs a Can Xarau patim una mica el mateix problema. Tot i no ser un impediment pel desenvolupar del partit, una gotera anava humitejant una zona de la pista, la qual calia netejar-la de quant en quant. Les instal·lacions esportives de Cerdanyola fan, literalment, aigües.

Proper partit: Copa d’Europa, Cerdanyola CH Femení  Vs Biesca Gijón. Dissabte 19 de març del 2011, a les 20:00 hores. Pavelló de Can Xarau. Cita amb la història, nit màgica. No podem fallar!

Deixa un comentari