MAHECO CERDANYOLA CH – 5 VENDRELL – 1

Es consolida la bona línia

Cerdanyola CH – Vendrell (5-1)

El Cerdanyola enfrontava un partit on, a priori, partia com a favorit i tenia totes les de guanyar. Després d’algunes ensopegades en els darrers partits semblava que calia encarar un bon rumb i consolidar-lo com abans millor.

Convocatòria

CERDANYOLA C.H.: Pere Antón Martínez, Joan Aranda, Noel Río, Alex Martínez, y Fredi Hinojal, cinc inicial, Adriá López, Marc Zanón, , Joan Raja,  y Alex M. Mañé.

VENDRELL: Josep Mª Guasch, Aleix Cid, Victor Catalán, Eric Gual y Jordi Lluch, cinc inicial, Axel Claesen, Sergi Ferré y Sergi Cañellas.

La primera meitat començava igualada. El Cerdanyola provava xuts a la porteria rival però els jugadors no trobaven del tot la punteria necessària. La igualtat es veié lleugerament trencada quan, al minut 12, Noel Río encaixava un bon tir i avançava els locals per un gol al marcador. Malgrat aquest lleuger avantatge, 7 minuts més tard els visitants igualaven el partit per mitjà de Jordi Lluch que aprofitava un rebot per batre Pere Antón. Amb les taules al lluminós el partit arribava al descans.

Represa la segona meitat del matx, el Cerdanyola sabia que calia una forta reacció per poder superar el rival. Padrós sabia que era necessari un canvi de plantejament i així ho va fer. Quan només havien transcorregut 3 minuts, Alex Martínez transformava un penal i avançava el conjunt verdiblanc. A partir d’aquí el partit va decantar-se cap al Cerdanyola de forma clara i, 9 minuts més tard, Fredi Hinojal marcava el 3 a 1. Amb aquesta diferència al marcador el partit es tornava còmode i els dos darrers gols van venir sense massa dificultats. Al minut 21 Marc Zanón marcava el quart i 3 minuts més tard, quan només en restava 1 per al final del partit, Noel Rio marcava el seu segon gol en un tir de prop i es convertia així en el màxim golejador del partit.

Amb aquesta victòria el Cerdanyola es situa primer a la taula classificatòria empatat, però, a punts amb el Reus Ploms i el Cambrils que ocupen la segona i la tercera plaça respectivament. Amb un gol average de +30, els de Cerdanyola tanquen el 2012 com a líders a l’espera del que faci el Piera contra el Noia que, si guanya, pot situar-se líder en solitari amb 28 punts.

MARC  SOLANES    

Per a més informació:http://www.okcat.cat/resultats (Primer Catalana A)