MAHECO CERDANYOLA C.H. 3 C.H. PALAFRUGELL 6

17-palafrugell3

Dura derrota a casa

L’equip verdiblanc rebia aquest dissabte a Can Xarau un Palafrugell situat a mitja taula. Els de Cerdanyola necessitaven la victòria per seguir sumant i consolidant-se en la part alta de la classificació. Malgrat tot, aquest cop la sort no va estar de costat dels locals i el Palafrugell se’n va veure beneficiat.

MAHECO CERDANYOLA C.H.: Alex M. Mañé, Joan Aranda, Noel Río, Raul Castillo i Pol de Eguía, cinc inicial, Marc Zanón, Adriá López, Jaime Calvo i Pere A. Martínez.

C.H. PALAFRUGELL:  Jeroni Valentí, Marc Romaguera, Albert Soler, Jonathan Duran i Oriol Baltrons, cinc inicial, Eduard Viella, Marc Brugue, Nil Freixas i Arnau Prats.

La primera meitat de l’encontre es caracteritzà per un gran equilibri en el marcador. Un gol del Palafrugell al minut 9 i un altre dels locals quasi al final, obra de Noel Rio, instauraven les taules en un lluminós que no tenia gaire feina. Amb aquest marcador, els homes de González se’n anaven al vestuari pensant en la segona part i en causar el desequilibri que permetés decantar la balança.

El segon temps, per contra, acollí un gran nombre de gols. Duran, jugador del Palafrugell, marcà dos gols consecutius i avançà el seu conjunt que dominava amb una ampla distància. Poc després, però, Raul Castillo i Adriá López reaccionaven ràpidament i contestaven amb un gol cadascú instaurant l’empat a 3 al lluminós. A partir d’aquí, la sort va deixar d’estar del Cerdanyola. Xut rere xut, les pilotes no entraven, i tampoc ajudaven els dos penals fallats que s’acumulaven. Per altra banda, el conjunt visitant es veia en estat de gràcia i aconseguia anotar 3 gols que tancarien el partit amb un marcador de 3 gols a 6.

Ara, però, cal pensar en la següent jornada, en que el tercer classificat només es troba a 3 punts i en que un mal partit no ha de condicionar el plantejament de la resta de la temporada. Queden moltes jornades i queda molt Cerdanyola per endavant.

MARC SOLANES

17-palafrugell117-palafrugell417-palafrugell2