La Patinada Popular del 75è Aniversari!

Diumenge patina pel 75è Aniversari!

El proper diumenge 13 de març, en motiu de la celebració del 75è Aniversari, el Cerdanyola Club Hoquei, convida a tots els amants dels patins a passejar pels carrers de la ciutat de Cerdanyola del Vallès.

La inscripció és lliure i gratuïta, sense límits d’edats, només és indispensable els patins i les ganes de passejar lliurement, per on normalment hi passen els cotxes. Després de la passejada, és portarà a terme una exhibició de patinatge de velocitat i els participants a la patinada també en podran provar la seva velocitat punta.

La sortida serà a les 10:00 hores del matí, davant del pavelló de Can Xarau, C\ Santa Anna s/n de Cerdanyola del Vallès. La passejada serà d’uns 5 Km aproximadament.

Des del club us convidem a patinar!

Recorregut Patinada Popular 75è Aniversari Cerdanyola Club Hoquei.

Dia: diumenge 13 de Març del 2011.
Hora sortida: 10:00 hores.
Organitza: Cerdanyola Club Hoquei.
Distància: 5 Km.
Número de voltes a realitzar: 1.

SORTIDA PATINADA: C\ de Santa Anna (Davant pavelló de Can Xarau).

RECORREGUT: C\ de Santa Anna (fins benzinera Nuri), C\ de la Clota, Av. de Roma, Av. d’Espanya, C\ de Sant Casimir, Pl. de Sant Medir, C\ de Santa Marcelina, Pg. de Cordelles, C\ de Lluís Companys, Pl. de Marconi, Av. de la Primavera, Pl. de l’Estatut, Av. de la Primavera, Av. de Catalunya, C\ Santa Anna.

ARRIBADA PATINADA: C\ de Santa Anna (Davant pavelló de Can Xarau).

NOTA: Al arribar, el C\ de Santa Anna, des del Pavelló de Can Xarau, fins al C\ de Francolí, estarà totalment tancat al trànsit per aquells que vulguin provar la seva velocitat.

Deixa un comentari