Jr. 5: Maheco Cerdanyola CH Femení 4 – Igualada HC 4

 

Salvant el mobles…

Un gol de Mònica Piosa, a 30 segons pel final, donava l’empat a 4 contra l’Igualada. Salvant, així, un punt in extremis, per un Cerdanyola CH que va tenir una cara ben diferent per cada meitat.

Equips

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Ivet Soler, 2-Laia Archs (2), 3-Laia Ruiz, 6-Mònica Piosa (1), 7-Daniela Guerrero (1) -cinc inicial- 1-Mireia Cabistany, 8-Raquel Torra, 9-Sílvia Montoro. Ent. José Emilio Borregan.

Igualada Hoquei Club: 33-Teresa Bernadas, 2-Elba Garreta, 4-Laura Salvador, 5-Maria Díez (2), 8-Marta Soler (2) -cinc inicial- 10-Teresa Bernadas, 1-Cristina Garcia, 3-Judith Baldrís, 7-Aida Vera. Ent. Juan Antonio González.

El Cerdanyola CH va ser l’equip que va sortir amb més empenta, però sense tenir les idees massa clares i amb la punteria de cara a porta desafinada. Al minut 2, Teresa Bernadas iniciava el seu recital d’aturades, aturant un llançament de penal de Daniela Guerrero.

S’estava veien un primer temps, més aviat gris, sense que es veiés un clar dominador i sense un ritme definit per part de cap equip.

Després de cert desconcert, Maria Díez obria el marcador, al minut 5, per l’equip arlequinat. El Cerdanyola no s’estava trobant còmode tot i que disposaria d’ocasions per empatar. Però qui perdona ho paga car i Maria Díez tornaria a batre Ivet Soler, amb un llançament a mitja distància, col·locant el 0-2.

Mentre els dos equips s’alternaven el domini, Marta Soler aconseguia el 0-3, d’una jugada individual. Amb un resultat que semblava massa premi per mèrits d’uns i altres es marxava al descans.

A la represa, les jugadores del Cerdanyola van treure el caràcter i només començar Laia Archs marcava l’1 a 3, amb una jugada individual que finalitzaria amb una gran rematada de pala. La mateixa Laia Archs aconseguia el 2-3, donant el toc suficient per desviar a gol una assistència de Daniela Guerrero.

El segon temps era verd i blanc. Però una inspirada Teresa Bernadas esvaïa una i altra vegada el perill del Cerdanyola. L’Igualada va disposar de poques ocasions i una de les quals va ser una falta directa acumulativa, després del 2-3, però Mireia Cabistany, que va sortir al segon temps, va aturar. Al minut 25, una escapada de Maria Díez, esquivant a dues defensores rebotant la bola a la tanca permetria rebre la bola i marcar gol a la Marta Soler.

El 2-4 era un resultat complicat, però les jugadores verd i blanques no van perdre mai la fe. Les ocasions eren nombroses i Teresa Bernadas es mostrava infalible. El partit es convertiria en un monopoli del Cerdanyola, que acostaria distàncies mitjançant la Daniela Guerrero, culminant una circulació per darrera la porteria rematant al primer pal, al minut 31.

Tant Daniela Guerrero com Marta Soler no van poder transformar les seves respectives faltes directes acumulatives als minuts 33 i 36. Dues jugades que podrien haver definit clarament el signe final del partit.

A falta de 29 segons, la tossuderia verd i blanca va permetre salvar un punt. Mònica Piosa remataria a plaer una bola que quedava solta davant la porteria. Al final, empat a 4 més que just.

Deixa un comentari