Jr. 15: GEiEG 6 – Maheco Cerdanyola CH 4

Alguna cosa comença a fer pudor.

El Maheco Cerdanyola CH queia derrotat per 6-4, contra el GEiEG, en un partit que tenia encarrilat a falta de 14 minuts, quan guanyava per 1-4. El GEiEG va treure petroli d’un arbitratge molt polèmic i protestat fins acabar de capgirar el marcador.

GEiEG: 10-Landid Ballart, 6-Cristiano Garcia, 27-Oriol Palomeras, 28-Marçal Cuenca, 37-Mora Suris -cinc inicial- 99-Jordi Pinsach, 16-Lluís Grau, 22-Aleix Ribot, 23-Pau Basart, 24-Enric Ballart. Ent. Eloi Puigalràs.

Maheco Cerdanyola CH: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 44-Noel Rio, 6-Marc Zanon, 7-Raul Castillo -cinc inicial- 1-Kevin Piquet, 3-Oriol Piquet, 5-Àlex Martínez, 8-Xavi Martí, 9-Joan Burló. Ent. Climent Padrós.

Conscients que a partir d’ara tot seran finals, el Cerdanyola va sortir amb moltes ganes de resoldre aviat. Però no trobaria l’encert per rematar les bones arribades que disposaven. Per postres, al minut 2, Cristiano Garcia marcava l’1 a 0 pels gironins. Era el primer llançament a porteria dels locals.

Aquest gol va fer sembrar alguns dubtes al sí del Cerdanyola, amb un arbitratge que començava a fer de les seves. El GEiEG no va saber aprofitar el seu moment i un llançament d’Àlex Martínez, al llindar del passiu, era desviat a gol per Joan Aranda, al minut 16.

L’empat va ser la millor medicina perquè els jugadors verd i blancs tornessin a creure en les seves possibilitats. Tan va ser així que Raul Castillo capgirava el marcador, un minut més tard. Fins al descans el partit es va mantenir equilibrat amb dos equips que no es trobaven còmodes damunt del terratzo.

El segon temps va ser un altre panorama. El criteri arbitral desconcertant i dispar entre un i altre equip va esborrar els jugadors del Cerdanyola de la pista. Fins al minut 36, els verd i blancs van ser capaços d’aguantar el xàfec, i de quina manera, fins col·locar-se amb el resultat d’1 a 4, amb dos gols més de Joan Aranda i Raul Castillo, aquest últim de falta directa acumulativa. Però les dues blaves rigoroses a Raul Castillo i una al Joan Burló, que al finalitzar en veuria un altre, acompanyades de faltes directes, van ser un llast massa fort, per un equip que ja té massa factors en contra. Tot i així, per part del GEiEG, Pau Basart i Marçal Cuenca també van ser castigats amb la blava, durant el segon temps.

Al minut 38, Oriol Palomeras iniciava la gesta local, culminant una contra. Amb el 2-4 i el panorama existent, ja es preveia un partit llarg. El 3-4 arribaria de falta directa, llançada per Pau Basart, en que l’àrbitre no veia infracció en l’amagada i reculada de la bola, abans d’efectuar el llançament a porteria. Un gol que hauria de ser anul·lat.

Oriol Palomeras tornava a rematar una contra, al minut 42, fent pujar l’empat a 4. Amb uns jugadors del Cerdanyola, incrèduls del que estaven vivint, ho van intentar més amb el cor que amb el cap. Cinc minuts més tard de l’empat, Oriol Palomeras aconseguia l’objectiu pel seu equip, l’àrbitre i algú més de rerefons.

Amb tot, el GEiEG no va poder evitar realitzar la vintena falta i Àlex Martínez va tenir, al seu stick, l’empat a 5, que hauria estat un mal menor. El seu llançament va sortir desviat.

A la desesperada, Climent Padrós va decidir fer sortir Àlex Mañé de la porteria per posar un jugador més. Tot i estar a punt d’empatar el Cerdanyola, Lluís Grau va rematar el partit a porta buida, a falta de 3 segons, deixant el 6-4 definitiu.

És indiscutible que dels del club i des de l’equip no ens podem treure cap responsabilitat a la situació actual. No és excusa que siguin els arbitratges que ens perjudiquen, però és cert que des de fa temps, tenim la sensació que els arbitres afegeixen més llenya al foc. Doncs, no cal!

Deixa un comentari