Jr. 12: Maheco Cerdanyola CH 2 – CP Voltregà 2

El saber jugar les cartes.

El Maheco Cerdanyola CH, sense recanvis a la banqueta degut a la lesió al dit de Daniela Guerrero i les sancions de Yolanda Font i Laia Archs, va saber parar els peus a un tot poderós Voltregà, arrencant-li un treballat empat a 2.

Maheco Cerdanyola CH: 1-Mireia Cabistany, 3-Laia Ruiz, 6-Mònica Piosa (1), 8-Raquel Torra (1), 9-Sílvia Montoro -cinc inicial- 10-Ivet Soler. Ent. José Emilio Borregan.

CP Voltregà: 10-Laia Vives, 2-Natasha Lee (1), 4-Anna Casaramona, 5-Cristina Barceló (1), 7-Anna Romero -cinc inicial- 1-Maria Ballesta, 9-Carla Giudici. Ent. David Bou.

No era una premissa gens fàcil. Calia optimitzar el màxim els recursos i mentalitzar-se per patir. Emilio Borregan va saber plantejar una defensa en rombe, evitant al màxim el desgast de les jugadores, el qual va funcionar pràcticament a la perfecció.

De pe a pa, el Voltregà va ser el dominador del partit, però perquè el Cerdanyola ho va permetre. Amb tot i estranyament, les d’Osona no van estar mai fluides en atac. El rombe els va fer mal.

Finalment, al minut 16, Cristina Barceló donava la raó als més pessimistes verd i blancs, obrint el marcador amb el 0-1. Però a la següent jugada, Raquel Torra servia, per darrera la porteria, una assistència a Mònica Piosa qui tornava a establir l’empat a 1.

Cap dels dos equips fluïa en atac. No era un partit bonic de cara a l’espectador, però si eficaç de cara al Cerdanyola que mantenia la seva defensa en rombe. Seria al minut 15, quan el Voltregà recuperaria una bola al mig del camp, Natasha Lee acabaria marcant l’1-2. La resposta tornaria a ser immediata. Raquel Torra enviava a gol una bola que la faria passar per sobre la portera estesa a terra, després d’una jugada amb varis rebots i refusos. Amb aquest empat a 2 es marxava al descans.

A la represa, es va seguir amb la mateixa tònica. La diferència, respecte el primer temps, seria que el marcador no es mouria. El Voltregà no trobava escletxa per aconseguir perforar la porteria verd i blanca, errant molt els llançaments a porteria. El Cerdanyola li faltaven forces per aconseguir arribar a la porteria osonenca. No obstant, les verd i blanques van disposar de serioses arribades. El moment més clau a ser a mitjans del segon temps, que van disposar d’un cert domini, sense donar fruits.

Raquel Torra va disposar d’un u contra u amb la portera Laia Vives, als últims segons, que si no se li arriba a escapar la bola, hagués pogut significar una autèntica victòria. Però l’empat a 2, contra el Voltregà, que encara no havia cedit cap punt en les 11 jornades de lliga, dona un molt bon regust i una bona injecció de moral de cara afrontar el propers compromisos.

Yolanda Font ja podrà jugar, doncs la seva sanció de 4 partits s’ha rebaixat a dos partits que ja ha complert. Laia Archs encara li queda complir un partit dels 3 que li han caigut.

Deixa un comentari