Jr. 11: CP Vic 4 – Maheco Cerdanyola CH 2

Cop de fuet a Vic.

El Cerdanyola CH va fer mèrits per endur-se alguna cosa més que quedar-se amb el regust d’haver deixat una bona imatge. Al final, el Vic s’acabaria imposant per 4 gols  a 2, en un partit que es va decidir per l’efectivitat de cara a porta.

Equips

Club Patí Vic: 1-Adrià Torrens, 3-Jacint Molera, 6-Marc Nuri, 8-Xavier Terns, 9-Marc Soler -cinc inicial- 10-Elagi Deitg, 2-Eudald Bover, 5-Bernat Tobias, 7-Eduard Genís. Ent. Gerard Pujol.

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 44-Noel Rio, 6-Marc Zanon, 7-Raul Castillo -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 3-Oriol Piquet, 8-Xavier Martí, 9-Joan Burló. Ent. Climent Padrós.

Ambient gèlid en el majestuós Pavelló Olímpic de Vic. Segurament, una de les catedrals en majúscules de l’hoquei patins a nivell mundial. I així és com van sortir a la pista els dos equips: freds.

El primer equip que va començar a entrar en calor van ser els locals, que van agafar les regnes en atac. Però les seves intencions de perforar la porteria, defensada per un gran Àlex Mañé, es veien esvaïdes per la serietat defensiva del Cerdanyola.

Finalment, va ser el minut 11, quan Marc Nuri trencaria el gel amb un magnífic llançament de penal. Lluny de deixar glaçats als jugadors del Cerdanyola, aquests, van respondre amb l’empat 27 segons més tard. Un potent llançament llunyà de Joan Aranda era lleugerament desviat per Marc Zanon, establint l’empat a un gol.

Ara sí, la maquinària del Cerdanyola entraria definitivament en calor i començaria a causar problemes a la porteria osonenca, fins abocar-los una gerra d’aigua freda al minut 14. Una magnífica contra acabaria en una excel·lent assistència de Noel Rio cap a Marc Zanon que batria a l’u contra u a l’Adrià Torrens. Era l’1 a 2.

Els verd i blancs mostraven credencials, però el Vic va ser més solvent en atac i Bernat Tobies empataria al minut 17, recollint una bola morta a porta buida, després d’una gran aturada d’Àlex Mañé.

Abans d’arribar el descans, el partit va ser molt equilibrat sense masses ocasions de gol, ni cap domini pels dos equips.

El segon assalt va tenir uns inicis amb més color verd i blanc, realitzant molt bones contres que acabarien a les guardes d’Adrià Torrens. Les ocasions perdudes eren bombones d’oxigen per un Vic que no s’acabava de trobar còmode.

Al minut 36, Xavier Terns no va desaprofitar l’ocasió i va transformar el 3 a 2, en una ràpida jugada del Vic. Els jugadors del Cerdanyola van abaixar una mica el pistó fruit del cansament i la fuetejada definitiva va venir al minut 46, quan Eudald Bover marcaria el 4 a 2 definitiu, entrant sol per la banda.

Tot i intentar-ho, els esforços van ser inútils pel Cerdanyola que marxava de Vic amb bones vibracions, realitzant un partit molt complet i net, el qual acabaria amb només 2 faltes per 5 del Vic.

 

Deixa un comentari